anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de crestin este Gigi Becali?

Răspuns Câştigător
| OctoberandApril a răspuns:

Sa stii ca.in braila city avem 2 spitale amarate pline de oameni si gandaci.un centru de copii de te doare capul.de azile nu mai zic.dar. sunt in jur de 40 de biserici si bisericute unele mai mari trantite prin mijlocul strazilor de zici ca-s motul universului altele mai mici imprastiate prin locurile in care te astepti mai putin... exact ca-n povestile lu' caragiale...

31 răspunsuri:
| S3xYBoY a răspuns:

Foarte.Fundabig grin

| titisan70 a răspuns:

Cat poate si el saracul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca este foarte crestin, pentru ca in orasul meu este o biserica costruita din banii lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Destul.

| DragosConstantin a răspuns:

E mai mult mafiot decat crestin. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Destul... ce? Raportat la ce?

| OctoberandApril a răspuns:

Crestinismul la el este direct proportional cu snobismul
deci e putin mai crestin decat papa happy

| DrKzZ a răspuns:

Ca aproape tot crestinu, care de luni pana sambata calca in picioare tot ce crede el ca nu se potriveste cu gandirea lui, iar duminica e cel mai credincios cel putin pana iese de la biserica. Fiind si o persoana publica si conducand un partid politic imbina probabil dorinta lui de om religios cu munca facandu-si publicitate prin finantarea biserici. Din pacate din punctul meu de vedere, biserici avem peste tot, ne cam mai lipseste restul (spitale dotate corespunzator, centre pentru copii,etc, etc, etc). Poti sa faci o comparatie cu vedetele de pe la noi (cele invitate pe la emisiuni de divertisment ) care se dau doamne, iar cand le pui in situatii care nu le convine au un caracter de mahala.

| harciog a răspuns:

Beeeaaaaa,be he he he, beeeaaaaa, beeeeaaaaa...Cam atit de crestin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru harciog):

laughing Pai, da! Ca o vorba de la munte spune asa : esti prost ca oaia ce se caca-n lapte!
Vita de Becali o ia drept compliment! laughing

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea patrunde cu mintea, acum nu mai stiu daca si cu altceva...

anonim_4396

laughing Inclin sa cred ca cei pe care-i considera copiii lui, de fapt sunt ai vecinuluiwinking

Ma.la tinerete probabil ca behaia mai putin si facea mai mult...pe el.

| FucktheSystem a răspuns:

La fel de „creștin" ca mine, doar că el e mai ipocrit.

anonim_4396

:)) Decat sa fac pe mine si sa fiu patron de club, prefer sa fac ceva util cu faina asta:
http://www.youtube.com/watch?v=i0mMPOmtCXI&feature=related

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OctoberandApril):

Este dureros! Braila nu este un oras de mare calibru. Dar asta nu inseamna ca fiecare face ce vrea banul lui! Ai mare dreptate, nene Iancule happy

Auzi mai, plec la munca cu o idee ridicata.Multumesc,o zi buna.

anonim_4396

Serviciu usor, si cu spor, mai fainule!

| AmeliaEisenhower a răspuns:

Deloc :d

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AmeliaEisenhower):

Da! Scurt si la subiect! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare crestin isi manifesta credinta in limita inteligentei sale, in biblie nu scrie ca judecata de apoi va tine cont si de prostie.

| Polaris a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi place cum credința se măsoară-nn biserici.

| AmeliaEisenhower a răspuns (pentru anonim_4396):

hee hee pai eu am spus pur si simplu ce am crezut, scurt si la obiect big grin

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Vita, prostalau si cum il mai denumeste lumea, tocmai a deszapezit cateva sate, pe banii lui. La fel si cu reconstruirea satelor dupa inundatie ( si tine cont, ca in locurile respective a pierdut alegerile si cu toate astea, continua sa ajute ). Asa ca, indiferent cata cultura are sau nu are, e un tip care scoate banul si sare sa ajute in situatii dramatice. Iar credinta se masoara si in gesturile pe care le faci fata de aproapele tau si in a darui in jurul tau, din cee ce ai. Bravo si cinste lui, pe multi care au banii lui, ii doare la basca de napastuiti.N-au studiile nicio legatura cu bunatatea sufleteasca.

| TotLora a răspuns:

Nu stiu cat este de crestin dar a demonstrat de multe ori ca ii pasa de oameni, iar acest lucru trebuie recunoscut in ciuda tuturor gafelor pe care le face. L-am auzit o data recunoscand ca nu este normal pentru un crestin sa isi doreasca averi dar isi recunoaste "pacatul" ca ii place sa traiasca ln lux.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

0,1%. Restul de 99, 9% constă în dorința de a epata.

| EmaS a răspuns:

Dar tu, draga Kronstandt?

| EmaS a răspuns:

Dar tu, draga Kronstandt, esti?

| costis a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Multi, chiar din cei cu bani, spun ca ajuta oameni pentru imagine. Intrebarea ar fi de ce nu au ajutat si altii pentru imagine, asa mai consistent (ma refer la perioada inundatiilor). Alde Patriciu, Copos, Oprisan, Tariceanu.

| Marian32 a răspuns:

Ehe nu l-ai vazut cum arunca cu bani macar el face ceva cet ot ul crirati...

Întrebări similare