Viata e la de grea sau de usoara si la ala care crede si la ala care nu crede, depinde de ce noroc a avut in viata, cat de sanatos, inteligent, frumos e, nu are nici o treaba ca, crezi in dumnezeu sau nu.
Uite aici, cum poate fi viata chiar si pentru niste crestini
https://stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php?article_id=3845774
de aia zic ca dumnezeu nu iti asigura viata lunga, sau fericire, e o iluzie.
Pai normal viata e la fel pentru toti la o adica, nu cont credinta in iluzie, tocmai de asta si nu conteaza, ca oricum se crede in ceva ce nu este. E ca si cum unu crede ca exista superman si ca-l salveaza la nevoie la o adica si unu nu crede, in situatii urate nu vine cineva care nu exista.
Deci nu are cum sa fie diferenta.
Eh, pentru unii e mult mai usoara ca pot face ce vor fara sa se teama de Judecata, Iazul de Foc si alte filme.
Uita-te pe TPU, de exemplu la categoria,, Dragoste şi Sex'', vei vedea acolo.
Din populatia lumii 31, 4% sunt crestini. Deci te referi la restul de peste 5 miliare de oameni?
Si sa nu uitam ca nici din astia 31, 4% doar o parte sunt credinciosi cu adevarat, pentru restul este traditie.
Nu, ma refer cat de grea este viata unui asemenea om (vezi intrebare).
Stiu, putini sunt crestini cu adevarat.
Dupa ce te obisnuiesti cu ineptiile astea cu Dumnezeu si Biblia vanturate mereu in jurul tau de diferiti exaltati, nu mai sunt probleme.
Cu ce te ajuta credinta in Dumnezeu? Ca sunt atatia saraci, bolnavi, nefericiti care cred in Dumnezeul asta. Pe de alta parte sunt si atei care n-au nici un stres si duc o viata de vis.
E ușoară, cu mai multi bani salvați ca nu plătesc zeciuiala Păstorilor, nu dau colectă. E foarte bine.
Foarte grea! Sunt deranjați de prezenta Sa in tot ceea ce gândesc, vorbesc si înfăptuiesc. Acesta e motivul pentru care considera ca daca nu cred in existenta Sa, nici nu exista. Dar Dumnezeu este viață noastră, duhul de viață este o părticică din Dumnezeu, atât a celor ce cred in El cat si a celor care il neaga. Când Dumnezeu își ea duhul de viață din om, devenim ceea ce am fost, un pumn de țărâna. Iar ca viață omului sa devina ușoară, e îndeajuns sa credem in Dumnezeu si sa trăim după principiile Sale. "Pot totul in Hristos, care ma întărește".
AvalohAlyn întreabă: