Religia este un virus.
A patruns in scoala in politica, popa vrea bani de cand te nasti pana mori.
Foarte importanta!
Daca pentru tine nu e chiar nu stiu dupa ce #racu mai dai din taste pe aici.
Cine a zis ca eu nu sunt credincios?
Tu i-ai raspuns, same, lui DarkAndDreary.
Pentru mine este important Dumnezeu si credinta mea in El. Cele 10 porunci, sa iubesc pe Dumnezeu si toata creatia lui si pe aproapele meu este important. Nu stiu cat de bine fac asta dar asta vreau.
Isus Hristos nu a spus ca face parte din vreo religie, a spus, in schimb, ca este Fiul lui Dumnezeu. De aici poti trage singura concluzia.
Iisus a fost evreu.Macar atat ar fi trebuit sa stii.
Isus s-a nascut evreu, nu a fost evreu.
Si astea sunt niste certuri de cuvinte care nu au nici un sens.
Nu stiu ce vrei sa dovedesti cu asta.
Daca Ei nu au existat, atunci tu de unde vii? Cine te-a creat?
Sau esti urmasul unei maimute care nici in ziua de azi nu a evoluat in nici un fel de la inceputul omenirii?
Aaaa... Mai sunt si unii care se cred dumnezei, dar asta e doar in mintea unora.
Eu nu sunt atee si nu-mi place cand oamenii vorbesc nebuneste despre lucruri care depasesc puterea lor de intelegere. E lipsa de respect fata de tot ce exista.
Tot ce exista trebuie sa aiba un inceput undeva. Pentru mine acela e Dumnezeu.
Nu nu-s ateu, nici eu nu cred in teoria maimutelor dar nici in zeul evreilor, nu-ti trebuie o putere mare de intelegere si constientizare ca sa stii ca nu exista Yehova. Apropo, Yehova nu-i niciun Dumnezeu. Daca privim obiectiv in trecut, Yehova este doar un zeu printre alti Zei. Daca privim mai amanuntit, putem observa ca religiile lumii se impart in 2 mari categorii:
1. Religiile pagane, autentice, care sunt adevaratele religii ale omenirii si care slavesc aceeasi Zei (hinduism, budism, religiile din Grecia Antica, Egiptul Antic, Imperiul Roman inainte de crestinizare etc.)
2. Religiile avraamaice (islamism, crestinism, iudaism) create de evrei pentru a spala pe creier umanitatea. Acestea 3 cu toate sectele lor venereaza acelasi zeu evreiesc fals numit Yehova (caruia tu ii zici eronat "Dumnezeu"), inventat de evrei pentru a insela lumea. Dupa cum vezi, crestinismul si islamismul au cam distrus per ansamblu paganismul in lume si au calomniat Zeii pagani astfel incat oamenii spalati pe creier de la nastere sa se teama de ei si sa-i dea crezare de sclav zeului evreiesc. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca Vaticanul (centrul mondial al crestinismului) este cea mai bogata institutie din lume. De asemenea, au fost omorati probabil sute de mii de oameni de-a lungul timpului din cauza crestinismului si a institutiilor crestine, lucru care in schimb le-au adus evreilor averi si putere.
Stiind cele de mai sus, nu, nu cred in zeul evreilor caruia tu ii zici "Dumnezeu" si am toata convingerea si certitudinea ca nici nu a creat nimic si nici nu exista. Ti-as fi putut dovedi adevaratele origini ale omului daca crestinismul n-ar fi ascuns si distrus sistematic spiritualitatea pagana.
"Pentru mine acela e Dumnezeu."
Dumnezeu e doar un personaj fictiv dintr-o naratiune fara nici o baza reala, creata si modificata in timp in interesul unora sau altora. Iar Isus, idolul crestinilor, e doar un schizofrenic in jurul caruia s-a creat de catre altii o poveste care sa serveasca unor interese. Cum de astfel de personaje si povesti cu spiridusi sunt asimilate de unii ca realitati, doar prostia umana poate fi raspunsul.
Alex întreabă: