anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de mare este pacatul daca nu ne oranduim viata dupa cartea sfanta?

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Depinde de modul in care iti traiesti viata, cat de mult pacatuiesti.

| Zenithf a răspuns:

"Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut? " (Matei 25:37)
Sau: "Când Neamurile, măcar că n-au lege, fac din fire lucrurile Legii, prin aceasta ei, care n-au o lege, îşi sunt singuri lege". (Romani 2:14)

| usuk a răspuns:

Tot atat de mare si daca nu ne "oranduim" viata dupa coranu'
pacatu'-i pacat[doar pentru unii, eu unul, sunt liber de pacate]

| milan9 a răspuns:

Păcatul este foarte mare, iar asta concret va însemna îndepărtare de Dumnezeu, o negare conştientă a Lui şi a promisiunilor Sale, a darurilor Sale!

Pe de altă parte, nici un suflet nu va muri, ci va trăi veşnic (depinde dacă în preajma lui Dumnezeu sau în îndepărtare totală de Darurile Sale) pentru că "Dumnezeu A PUS ÎN INIMA LOR (ale oamenilor) şi VEŞNICIA!" Ecclesiast 3, 11:

„Toate le-a făcut Dumnezeu frumoase şi la timpul lor; El A PUS ÎN INIMA LOR (a tuturor) şi VEŞNICIA, dar fără ca omul să poată înţelege lucrarea pe care o face Dumnezeu, de la început până la sfârşit."- Ecc. 3, 11

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Aceasta va hotărî Dumnezeu deoarece el nu a delegat pe nimeni ca judecător în locul său. Romani 14:10

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
''Omul are nevoie de religie cum are nevoie peştele de bicicletă''
Putem avea o viaţă ''orânduită'' ghidându-ne după propriile principii, nu neapărat după cartea sfantă, care în mare parte a fost rescrisă şi reinterpretată după bunul lor plac.
O zi bună!

| lumy4u a răspuns:

Din cate stiu eu, singurul pacat care nu poate fii iertat de Dumnezeu si care conteaza cu adevarat este sa il renegi pe El. daca spui si crezi ca Dumnezeu nu exista, asta e de neiertat, in rest...

| Calininio a răspuns:

Pacatul nu stiu care e, dar cartea sfanta te invata destule lucruri care-ti pot aduce ani grei de parnaie, deci nu stiu ce sa zic.

| sempreinvolo30 a răspuns:

2 Tesaloniceni 1:8, 9) într-un foc năprasnic, când va aduce răzbunare peste cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu şi peste cei care nu ascultă de vestea bună despre Domnul nostru Isus. 9 Aceştia vor suferi pedeapsa judecătorească a distrugerii veşnice
Cine nu asculta acum de Biblie, va murii deoarece practic se razvrateste impotriva lui Dumnezeu la fel ca primii oameni Adam si Eva

| puscahoreangaion a răspuns:

Depinde ce intelegi prin oranduim!
fiecare e liber sa-si ordoneze viata cum vrea

| deny2013 a răspuns:

Depinde cum iti traiesti viata.