| Jameson a întrebat:

Cat de mult conteaza dragostea in viata ta si cat de departe ai merge pentru a o proteja?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Eu o sa-mi iubesc jumatatea asa cum ea ma va iubi pe mine si daca totul va fi bine o voi iubi pana cand unul din noi (eu - ea) va muri. Oricum pana va veni mai e.

21 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Pe o scară de la 1 la 10 mai puțin de 0.
Pot să trăiesc și fără, mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc sună frumos, doar că nu-s genul de persoană, am trăit până acum fără să iubesc pe nimeni trăiesc și în continuare.
Și nu pot să protejez ceva ce n-am.

| Dumnezău a răspuns:

Zero absolut.Ideea de dragoste e o poponareala insuflata de filme ca A walk to remember sau The Notebook, care e o totala greseala.Nu vreau sa fiu iubit,nu vreau sa iubesc, plus ca eu sunt un ranchiunos din fire, si cam am boala pe tot ce inseamna omenire.Cum eu o refuz (ca sa nu ziceti ca-s no-lifer sau vreun Hitler satanist si bolnav) de fiecare data cand poate aparea din partea altora,nu as merge nicaieri sa o protejez,desi nu pot sa neg ca ii apreciez mult pe cei care chiar iubesc si nu au interese ascunse in relatii,care, din pacate, sunt din ce in ce mai putini.Acum avem doar relatii de fatada,pentru bani, faima, si alte chestii ce anuleaza onoarea.Pe langa asta,felul in care ne este prezentata dragostea de niste anumiti pute a flower-power esuat, nu e deloc asa.

Ar merge facut un circuit al dragostei, ca la chestia cu apa in natura:
1.Te apropii de unul/una, ca iti place, esti atras de el.
2.Prin diferite artificii, te bagi cu acel/aceea.
3.Stati bine cat stati, aici intra variatiile.
3.1.Daca chiar credeti in povestea aia cu norisori pufosi si inghetata parfumata,deveniti si mai apropiata,va logoditi,va casatoriti,unde iar intra doua variatii: stati bine-mersi pana la capatul vietii,unul din voi doi crapa,dar pana atunci dragostea dispare,ca sunteti batrani,aveti reumatism,cataracta,si nu va mai arde de giuguleala,totusi simtiti lipsa celuilalt,chiar si daca va batuie moartea. Cealalta varianta este ca o sa divortati ca ori ea e curva,ori el e betiv, ori apare poponareala aia cum nu se poate mai ipocrita ce justifica divorturile numita DIFERENTE IRECONCILIABILE, care e cretinsimul in forma sa pura.De aici,se reia circuitul,si oricat de mult ai iubi,sau ai fi iubit, tot dai de dracu la captul curcubeului, ca nu-i nicio comoara acolo.
3.2.Ceva merge naspa, si va despartiti.Probabil sunteti copchii idioti fara minte, si o sa va incercati sa va taiati gatu' sau sa puneti arsenic in cola, Romeo & Julieta-style.Sau va gasiti altu'/alta,si here we go again,cu aceeasi poveste, pana va asezati la casa voastra; daca va asezati, si repetam punctul 3.1.
4.Oricum ai lua-o,dragostea tot neimplinit te lasa,oricat ai incercam,tot tu ca individ pierzi mai mult,ori ca te lasa, ori ca divortati, ori ca moare cand ai 75 de ani. Dragostea nu aduce nimic,si sa nu uitam,nu exista(daca exista dragoste in the first place) dragoste vesnica, nici nu trebuie sa crezi in dragoste, chiar de-o vezi.

End of mothafucking story!

| IMC90 a răspuns (pentru Dumnezău):

Aaaaa, cred ca tocmai i-ai spulberat universul laughing))
In orice caz, imi place cum gandestiwinking

| mgtow a răspuns (pentru Dumnezău):

Omule eu eram tot asa ca tine ca o sa fie belea, ca ma inseala sau vor fi probleme in relatie, fii pozitiv si tu si ai sa vezi ca dai de cineva care te merita daca si tu esti om de treaba desigur. Sa zicem ca tu vrei sa ramai singur toata viata si cand ajungi la pensie ce faci? Nu o sa ai copii care te vor ingriji, pensia nu-ti ajunge ca sa platesti azilul esti om mort dar o sa-ti schimbi tu gandul si vei avea o femeie in viata ta. Nu toti/toate sunt asa.

| mgtow a răspuns (pentru IMC90):

Eu va inteleg pe voi ca vedeti situatia cu piciorul in groapa si bla bla dar ganditi-va ca o sa ajungeti batrani si apoi ce ve-ti face neavand pe cineva cu voi care sa va ingrijeasca. Muriti de foame in pat, nu ganditi la rau doar nu toata lumea e asa.

| IMC90 a răspuns (pentru mgtow):

Avand in vedere ca s-au schimbat n generatii, evolutia individului in timp este foarte previzibila. Si la fel si evolutia relatiilor.

| mgtow a răspuns (pentru IMC90):

Chiar daca a evoluat gandeste-te ca mai ai amici sau intalnesti persoane care au fost inselate si inca au speranta sa-si intalneasca jumatatea si lor nu le place sa tot mearga in diverse aventuri, aici doar generalizati dar cum i-am zis lui Dumnezau o sa cresteti si nu o sa mai ganditi la fel, chiar o sa va indragostiti la momentul potrivit.

| IMC90 a răspuns (pentru mgtow):

Pot sa mai cresc in talie eventual, ca in rest... Nu mai am demult 18 anihee hee

| Dumnezău a răspuns (pentru mgtow):

1.Sunt negativist prin excelenta. Daca paharul e pe jumatate plin cu apa,fac scandal ca nu e pe jumatate plin cu alcool, asa, ca o metafora.Eu asa vad lucrurile,nu exista nimic bun care sa iasa din orice relatie, fie ea de lunga sau scurta durata, si sunt convins de asta,+ ca sunt si intemeiat sa cred asta.
2.Nu sunt un om de treaba; unii prieteni imi zic ca daca as fi avut un singur ochi eram numai bun de Antihrist; true story.Sunt cam alcoolic, vreau sa bag droguri dupa ce fac 18 ani,negativist,rautacios,meschin,destul de violent,imi pierd controlul repede,fac misto de aproape oricine, nu am respect decat pentru ideile mele, sunt putin plecat cu sorcova(de-a binelea).Nu prea iese un om bun din amestecul asta.
3.La ce viata duc si o sa duc, sa fiu multumit daca prind 55 de ani.Da' mai bine mor ca Sid Vicious, la 22 de ani si cu o mare durere in cot, adica lipsit de orice grija.
4.Cunosc oamenii timpurilor noastre al dracu de bine.Nu gasesti nimic care sa fie ''genuine kindness'' in oamenii astia.Nu exista bunatate pura; oricat de mic ar fi tot gasesti un interes in orice
5.Asta cu ingrijitul si cu ''nu o sa fie nimeni care sa iti aduca un pahar cu apa mai tarziu'' sunt frectii la picior de lemn.Nu o sa ma bazez pe ajutorul altora,nici daca imi amputez ambele picioare, si o sa trebuiasca sa merg, literalmente in pu.la ca sa imi iau o pastila sau ceva de baut.In plus, pana oi face eu 50 de ani, nici nu o sa mai existe pensiile.

| Dumnezău a răspuns (pentru IMC90):

Gandirea si lifestyle-ul lui Dumnezău, intocmai ca 9GAG.Pasul urmator: furtul sufletului. laughing

| Holocaust a răspuns:

Dragostea te distruge în final.Eu prefer să las sentimentele de-o parte,nu-mi sunt de folos. După cum văd că a mai pomenit cineva pe aici de Sid Vicious, prefer să mor, ştiind că am trăit exact cum am vrut.Pot spune despre el că eu un model de viaţă pentru mine.Nu îmi pasă şi nu-mi va păsa de ce cred ceilalţi.Tot ce vreau eu,e libertate,în orice mod ai privi-o tu... fără responsabilităţi.
şi ca să-l citez pe Sid,"Am fost îndrăgostită doar odată,de un pahar de bere şi o oglindă."Da,sunt o narcisistă, am un ego mare, iar sentimentele mele sunt impărţite...doar cu mine.

| LoveÈℓa a răspuns:

Conteaza si as merge departe pentru ea dar intai mi-as pune intrebarea:
,, Merita?,,
Deoarece multi cred ca dragostea vine la pachet cu respectul celuilalt ba chiar nimeni nu se gandeste la respect. Poti sa iubesti pe cineva fara sa il respecti.
Dragostea exista doar in basme aceea dragoste impartasita de amandoi in mod egal si deplin exista doar in povesti.In viata reala dragostea este un blestem care te aduce in pragul morti dar poate fi si ceva bun dar nu cred ca intre 2 oameni poate exista o iubire ca intre Romeo si Julieta.
DRAGOSTEA E POVESTE PENTRU ADOLESCENTI.

| mgtow a răspuns (pentru LoveÈℓa):

Asa zici acum dar cand vei intalni jumatatea ta o sa-ti schimbi mentalitatea, sunt persoane care iubesc si nu isi bat joc de partener/a lui/ei.

| LoveÈℓa a răspuns (pentru mgtow):

Stiu ca sunt si persoane care isi respecta partenerul/partenera dar de asemenea sunt si care nu fac acest lucru.

| Notyabusinessm8 a răspuns:

Dragostea e o PORCARIE. N`am fost indragostita niciodata. Pt mine e un lucru care ar putea disparea chiar in acest moment de pe pamant.

| IMC90 a răspuns (pentru Notyabusinessm8):

Dragostea in sine nu este deloc o porcarie. Insa, ea nu prea exista, majoritatea ''sunt impreuna'' fiindca asa e tru.
Problema principala este ca dragostea nu tine forever and ever, iar cand se termina (din varii motive) vin efectele adverse, care sunt multe, neplacute, de lunga durata si sechelele raman toata viatawinking
Este exact ca un drog, in momentul in care nu-l mai consumi (nu mai ai bani, nu-ti mai permite sanatatea, etc) incep reactiile adverse. Si este o panta pe care daca ai plecat, esti bun plecatwinking Nu mai exista cale de intoarcere.

| Abandoned2 a răspuns:

Ad eundum quo nemo ante iit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza mult daca esti sigur ca femeia de lange tine nu-i o vipera cu 2 fete gata sa te musca, cand ramai fara banii ce femeie sta langa tine? sunt eu mai septic sau asa e realitatea? daca as fi sigur ca femeia aia ma iubeste mi_as da si viata pentru ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cat conteaza inca nu am gasit-o

| LoveAgain a răspuns:

Pai conteaza foarte mult fara ea pentru mine nu ar mai fi nimic si as merge oricat de departe doar daca dragostea este pura si sincera din partea amandurora si as trai fiecare moment frumos sau rau! prefer sa traiesc clipa si sa profit cat o am decat sa sufar dupa ca am dat cu batu-n balta!