Dumnezeu ne iubeste mai mult decat Isi iubeste propria viata si a demonstrat acest lucru murind pentru noi.Atunci cand intelegem acest adevar, nu ne mai zbatem sa supravetuim, ci incepem sa traim viata din belsug pe care El a murit ca sa ne-o dea.Pentr El, eu sunt un giuvaer de o valoare inestimabila.''Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca L-a dat pe singurul lui Fiu ca oricine crede in El sa nu piara''.
Mos Craciun ne aduca cadouri in fiecare an, iar Dumnezeu ne trimite in iad pe viata.Eu zic ca nu prea ne iubeste.
A iubit oamenii, inclusiv pe mine, incat a dat spre jertfa pe unicul Sau Fiu pentru mine
Eu nu merit nici un atom de iubire si-mi intinde (Dumnezeu), mereu o mana de ajutor! Deci ma iubeste la maximum! Cred ca si pe voi dar nu realizati inca!
Destul, incat mi-a dat privilegiul sa cunosc adevarul despre El, sa- accept generozitatea si interesul sau, iubirea si bunatatea Sa de-al trimite pe Fiul Sau intai nascut, ca sa plateasca pretul de rascumparare pentru noi. Daca doresti citeste Ioan 3:16; Ioan 17: 3.
Daca nu ne iubea atat de mult, probabil nu mai eram aici acum..pentru ca exista prea mult rau in lume dar Dumnezeu e bun si iarta.
0? Poate exista iubire in frica? Atata timp cat nu o sa renunte la dictatura nu o sa existe iubire
Si-a dat singurul Fiu ca jertfa de ispasire pentru pacatele noastre.
tu cam cat de mult crezi ca ne iubeste?
https://www.google.ro/......ps?/search
Ioan 3:16, 17 16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât l-a dat pe Fiul său unic-născut, pentru ca oricine manifestă credinţă în el să nu fie distrus, ci să aibă viaţă veşnică. 17 Fiindcă Dumnezeu nu l-a trimis pe Fiul său în lume ca să judece lumea, ci pentru ca lumea să fie salvată prin el.
DeProfundis99 întreabă: