| RAY a întrebat:

Cat de mult rau a facut satana in biblie?

http://www.youtube.com/watch?v=o1UfYAoKTrs asta e un documentar despre el

33 răspunsuri:
| So0pY a răspuns:

Vezi tu pe lumea asta nu va exista niciodata doar bine sau doar rau intotdeauna va fi o batalie intre bine si rau adica Dumnezeu si Diavol aceasta batalie e purtata de noi de populatie, cine are de suferit ei? niciodata noi populatia suferim always... revenind la subiectul tau. eu unul nu am citit Biblia dar raman la concluzia ca nu Satana a facut rau..tot oameni

| cristina12cri a răspuns:

Aceasta este o intrebare care nu are raspuns.

| danay72 a răspuns:

Satan face mult rau pentru ca e conducatorul acestei lumi. 1ioan5:19

| RAY explică (pentru danay72):

Da-mi un verset unde omoara, fura, minte face ceva rau

| RAY explică (pentru cristina12cri):

O intrebare fara raspuns incredibil pai daca e asa rau da-mi un verset unde face ceva rau

| danay72 a răspuns (pentru RAY):

2corinteni4:4

a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu.

unde e satana

Http://www.resursecrestine.ro/cauta/satana/16/versete

ce rau face satana clar si exact eu nu vad un singur verset in care face vreun rau fara porunca lui dumnezeu

Daca raul conducea lumea iisus nu spune raul vine din noi nu din exterior deci raul il facem noi nu satana ne ispiteste mai ales ca avem liberu arbitru ar fi ridicol daca ni la dat sa ne posedeze satana care nu face nimic rau in biblie

Dumnezeu a omorat 42 de copii pentru ca au jignit un chelios:

2Imparati 2:23-24~
23De acolo s-a suit la Betel. Si pe cînd mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate, si si-au batut joc de el. Ei îi ziceau:,, Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!``
24El s-a întors sa -i priveasca, si i -a blestemat în Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure, si au sfîsiat patruzeci si doi din acesti copii.

Dumnezu pedepseste aspru pe omenii curiosi.

1Samuel 6:19-20~
"19Domnul a lovit pe oamenii din Bet-Semes, cînd s'au uitat în chivotul Domnului; a lovit (cincizeci de mii) sapte zeci de oameni din popor. Si poporul a plîns, pentru ca Domnul îl lovise cu o mare urgie.
20Oamenii din Bet-Semes au zis:,, Cine poate sta înaintea Domnului, înaintea acestui Dumnezeu sfînt? Si la cine trebuie sa se suie chivotul, daca se departeaza dela noi?``

Dumnezeu a omorat un om care nu a vrut sa loveasca pe cineva.

1Imparati 20:35-36~
35Unul din fiii proorocilor a zis tovarasului sau, dupa porunca Domnului:,, Loveste-ma, te rog!`` Dar omul acela n-a vrut sa -l loveasca.
36Atunci el i -a zis:,, Pentruca n'ai ascultat de glasul Domnului, iata, cînd vei pleca dela mine, te va omorî un leu. Si cînd a plecat dela el, l -a întîlnit un leu si l -a omorît.

Dumnezeu a omorat un samaritean.

2 Samuel 6:3-7~
3Au pus chivotul lui Dumnezeu într'un car nou, si l-au ridicat din casa lui Abinadab, de pe deal; Uza si Ahio, fiul lui Abinadab, cîrmuiau carul cel nou.
4L-au luat dar din casa lui Abinadab de pe deal; Uza mergea alaturi de chivotul lui Dumnezeu, si Ahio mergea înaintea chivotului.
5David si toata casa lui Israel cîntau înaintea Domnului cu tot felul de instrumente de lemn de chiparos, cu arfe, cu laute, cu timpane, cu fluere si cu timbale.
6Cînd au ajuns la aria lui Nacon, Uza a întins mîna spre chivotul lui Dumnezeu si l -a apucat, pentru ca erau sa -l rastoarne boii.

Ioan8:44

Tu imi spui apocalipsa

Dumnezeul acestui veac e Satan daca ai fost atent si la 1ioan5:19. Apoi legat de rautate si suferinta acestea exista din 3motive.Satan,imperfectiunea si evenimentele neprevazute. Apocalipsa12:9,Romani5:12,Eclesiastul9:11. Apoi judecata lui Dumnezeu e intotdeauna dreapta pentru ca Dumnezeu cunoaste inima si stie clar ce reactie are o persoana.Proverbe21:2

Da,dar exact ce face el, a dat cuiva in cap a omorat nu scrie asa ceva in vechiul sau in noul testament

Dumnezeu a omorat 42 de copii pentru o jignire asta e corect nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satan e rau. De ce? NU l-a ascultat pe Dumnezeu, l-a crezut mai slab, s-a crezut mai puternic decat Dumnezeu si a cazut in pacat. De atunci, face rau. Daca esti rau trebuie neaparat sa furi, sa injuri, sa omori si sa minti? Nu.
Dumnezeu face tot ce e bine si e drept, chiar daca e nevoit sa ucida iar noi nu putem sa il criticam.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Da un verset

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ai nevoie de un verset de la mine ca sa stii ca Satan a facut rau si ca l-a sfidat pe Dumnezeu. Nu ai facut religie la scoala? Nu ai citit Biblia? Si vrei sa stii toate astea fara sa fi invatat? Nu asa se face RAY.

Cum, nu, dovedeste cea ce afirmi prin biblie, ce rau a facut satana clar

Dumnezeu are capacitatea de a sti ce e in inima cuiva si de a sti ce poate sa devina o persoana.Repet niciodata nu face o judecata fara sa dea inainte atentionarea si posibilitatea de a se schimba si abia apoi trece la actiune.Cat despre Satan el e subtil si print toate metodele incearca sa dea vina pe Dumnezeu.

anonim_4396

Pai RAY, o sa imi i-a ceva sa iti caut un verset din Biblie despre Satan. Dar sa iti spun ceva. Satana in ebraica ha-Satan inseamna impotrivitorul. De ce? Deoarece este considerat "ingerul cazut" -> Lucifer. Deci numele ii este dedicat.
"Satan joacă diferite roluri în Tanakh, apocrife și Noul Testament. În Tanakh, Satan este un înger de care se folosește Dumnezeu pentru a încerca omul în diferite situații, de obicei legate de nivelul său de credință."
Satan nu iti face rau, nu vine si te omoara, nu te injura, nu te sperie, pentru ca daca ar vrea ar faceo. Dar te-ar speria. El este ispta si obiectivul lui este sa te i-a de partea lui cu vorbe bune "bani", "masini", "case", "femei" etc. I-ar apoi, dupa viata de lux vei pleca catre Satan, nu catre Dumnezeu.

Ma iei cu vrajeli crestine intrebarea e ce raua facut satana

Practic nu face nici un rau, din moment ce nu isi face nimic, eu isi fac rau daca nu isi fac nimic?

Saracu dumnezeu, daca dumnezeu spunea ca va trimite duhul sa ucida toti copii din egipt satanel ce rau a facut?

anonim_4396

Vrajeli? Ma crezi vreun crestin inascut? Iti spun ce stiu ca vad ca nu intelegi. Ai spus ca vrei citate? Internetul e plin de ele! Ai spus ca vrei dovezi. Du-te si uitete pe Wikipedia! Iti face rau daca te ispiteste pentru ca te indepartezi de Dumnezeu. Doar nu vine si te taie, ca daca ar vrea ar faceo. Se ocupa de tine in iad... Acum depinde daca crezi in Dumnezeu si in Satan sau nu crezi in nimic.

Eu te-am intrebat din biblie ce rau a facut el, ca eu nu vad vreun rau, hai zi-mi unu singur

Daca te ispiteste, daca te ispiteste ai liberul arbitru, eu nu cred ca iahve lasa un inger de a lui sa ispiteasca lumea, nimeni nu la isptit pe solomon sau alti profeti. dumnezeu nu scrie undeva ca satana e ispititorul nici vorba, tu ai habar de biblie?

anonim_4396

Cine este, de fapt, Satana? El este cel pe care Scriptura îl numeşte „cel rău". El nu este opusul lui Dumnezeu, ca şi cum Satana şi Dumnezeu s-ar afla la acelaşi nivel, dar în poli opuşi. Dumnezeu nu are rival, iar Fiinţa sa este deasupra oricărei alte existenţe. Satana nu este decât un înger care se află sub judecata lui Dumnezeu. El încearcă să aibă putere asupra creştinilor, dar Biblia spune că „Cel ce este în voi [în cei credincioşi], este mai mare decât cel ce este în lume" (1 Ioan 4:4).
Asta e raul facut de Satana. Vrea sa puna stapanire pe noi. Si ne ispiteste prin diverse lucruri.

Aia e apocalipsa, care nici iisus nu stie cand va vi

anonim_4396

Cu toate acestea, Satana încearcă să îi descurajeze pe creştini. El ne ispiteşte să păcătuim şi încearcă să ne împiedice să-L credem pe Dumnezeu. El este vrăjmaşul nostru. Nu îl vedem, dar el există şi luptă împotriva noastră. Însuşi Iisus, în rugăciunea Sa, l-a rugat pe Tatăl să ne păzească de cel rău (Ioan 17:15).
Lasa-ma cu apocalipsa ta! Ai zis ca vrei despre Satana, cine este el si ce vrea! Nu conteaza de unde l-am luat. Aici mai mult
http://studiubiblic.ro/donotlisten.php
Crezi in cine vrei. Te duci pe ce cale vrei tu.