| Steregoi a întrebat:

Cat de rau a ajuns lumea condusa de necredinciosi?

48 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Corect asa e, prostia e mare intr o tara care pupa moaste, solutia vad ca e emigrarea din tara asta

| Steregoi explică (pentru RAY):

Cand ala vorbea eu scriam pe TPU. rolling on the floor

Ai bani si sanatate ca sa emigrezi?

| raMLesS a răspuns (pentru Steregoi):

Esti cu capu' nene laughing

| Holiday a răspuns (pentru Steregoi):

"....era nemuritor..."
"... oricum l-ar fi ucis din invidie."

Pai puii mei, e nemuritor, sau nu? Ca daca il ucid aia, nu prea pare nemuritor...

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Steregoi):

Omule nu-mi spui tu mie cand sa emigrez din moment ce eu platesc taxe statului roman

| RAY a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu stiu ce o se se aleaga de tara asta,probabil o tara plina de tigani,pensionari, corupti, prosti, asistati social, astia o sa ne plateasca pensia noua man

Astia nu o sa-ti plateasca pensia ci o sa ti-o ia. Speranta e la Dumnezeu nene. Numai Dumnezeu va sti ca tu ai muncit in viata asta si doar Dumnezeu te va putea rasplati.

Daca te vei muta in SUA statul roman iti va plati pensia corespunzatoare anilor munciti in Romania si materializati in taxe platite statului roman. Daca vei pleca sa ai grija sa-ti copiezi pe un stick de memorie cartea de munca in format electronic de la casa de munca pentru ca nu se stie ce se va intampla cu calculatoarele din Romania.

| Steregoi explică (pentru Holiday):

Hristos era nemuritor daca nu era ucis adica nu imbatranea si nu murea adica trupul lui nu avea sa se degradeze. Hristos a murit la timp pentru ca daca ajungea la 40 de ani lumea avea sa vada ca ceva era neobisnuit cu trupul lui care nu imbatranea. Dupa 33 de ani incep sa fie vizibile semnele imbatranirii sau ale uraciunii daca nu se intervine cu cosmetice si cu operatii estetice.

| Steregoi explică (pentru OctavianDanielMaria):

Un copil nu se poate bucura de tot ce presupune viata ca om inclusiv relatii s exuale cu organe mature si dezvoltate deplin.

| Mayhem666 a răspuns:

Ce amuzant, fiindca tarile in care exista mai multi necredinciosi o duc cu mult mai bine decat tarile cu mai multi credinciosi.
Am vazut ca Ray a pus un procentaj.
P.S. Tarile cu mai putini credinciosi din procentajul lui Ray sunt tarile dezvoltate si/sau foarte dezvoltate care o duc mult mai bine decat Romania si multe alte tari.

| Steregoi explică (pentru Mayhem666):

Tarile cu mai multi necredinciosi traiesc mai bine pentru ca le subjuga pe tarile cu mai multi credinciosi.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Steregoi):

Asta nu e deloc adevarat. De unde ai mai scos si prostia asta?

Întrebări similare