| DomnulPoliticos a întrebat:

Cat de uniți sunt oamenii de religie penticostala? Am observat ca unii dintre ei (chiar pe site aici) împărtășesc multe chestii puțin intime legate de viata sexuala, adică ei știu toate neamurile când si care au făcut sex. Nu credeți ca asa ceva ar trebui păstrat secret? De ce sa știe neamurile tale la ce vârstă ti-ai pierdut virginitatea?

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

A fi unit nu inseamna sa-ti impartasesti secretele ci sa ajuti pe celalalt oricand are nevoie sa fie ajutat! Ca unii impartasesc secretele lor aici? Pai afla ca toti o facem ca oricum nu ne cunoastem intre noi asa ne ajutam unii pe altii fara a avea retineri, ne zicem parerea cu sinceritate si nu putem fi judecati pentru asta ca nu ne cunoastem...
Cat despre penticostali, da, pot spune ca sunt foarte uniti, se ajuta intre ei ca fratii dar cand e vorba de altii care nu sunt penticostali, asta e altceva, sa nu zic ceva mai rau.

| DomnulPoliticos explică (pentru lpavel):

Acela e keanu Reeves cumva?

| lpavel a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Dap! Cand era el mai tanar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt uniți, când unul e bolnav biserica se roagă pentru el, când unul are nevoie de sfaturi, încurajări, frații îl mângâie, când unul e într un necaz frații îl ajuta... Dar nu pot spune că față de cei de alte religii suntem altfel neapărat, cum a spus utilizatorul de mai sus, adică depinde. În general nu prea ne cer ajutorul cei de alte religii, dar tot o fac și ei, și când o fac, biserica sare în ajutor. Recent o femeie ortodoxa ne a cerut sa ne rugam pentru fiul ei și am făcut o sincer, nu de ochii lumii (nu spun asta spre lauda noastră, Dumnezeu e Cel ce lucrează, dar îți răspundeam la întrebare cu niște exemple reale ca să înțelegi). Cât despre împărtășirea lucrurilor intime... Ei bine, nu e asa, nu știu de unde ai aflat tu asta. Fiecare cu familia lui când e vorba de subiectul ăsta.

| DomnulPoliticos explică (pentru anonim_4396):

Chiar pe site e un utilizator care tot spune chestii din astea intime, din aceeași religie face parte sa nu crezi ca inventez stimata doamna beapasant

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Nu am spus ca inventezi. În orice caz, dacă unul face într un fel nu înseamnă că toti sunt așa. Noi nu obișnuim sa vorbim despre lucruri de genul, în cazul ăsta fiecare cu ale lui

Întrebări similare