Cati ani ai? o.O
0% huh restul pana la 100 sunt doar pentru mine...
@FetitaCUPiscoturile merita fund
14 fara o luna.
Oricine poate sa zica 100% ca nu-l doare mana sa scrie sau gura sa spuna. Insa iubirea fata de Dumnezeu o arati prin fapte nu prin vorbe... Cred ca s-a saturat si Dumnezeu de atatea vorbe si promisiuni neimplinite
Eu am vrut să mă fac creștin de mai multe ori dar erau prea multe tâmpenii în Vechiul Testament și am renunțat la ideea de a mă face creștin.
Dacă Vechil Testament este cu o mare mulțime de prostii de ce aș Crede că Noul Testament este mai bun?
Ce să iubesc / pe cine să Iubesc?
Da chiar există, vreun Iisus?
Raspuns pentru @ Roses@
Tu zici că ești creștină, dar nu cunoști bine Biblia
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/1/
Ioan 1
1. La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.
2. El era la inceput cu Dumnezeu.
3. Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.
4. In El era viata, si viata era lumina oamenilor.
5. Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o.
6. A venit un om trimis de Dumnezeu: numele lui era Ioan.
7. El a venit ca martor, ca sa marturiseasca despre Lumina, pentru ca toti sa creada prin el.
8. Nu era el Lumina, ci el a venit ca sa marturiseasca despre Lumina.
9. Lumina aceasta era adevarata Lumina, care lumineaza pe orice om, venind in lume.
deci 1. La inceput era Cuvantul, //( la momentul zero pe scata timpului, deci anterior Genezei)
si Cuvantul era Dumnezeu.
deci Iisus exista ca Dumnezeu, anterior Genezei
Cuvantul era cu Dumnezeu /2. El era la inceput cu Dumnezeu.
3. Toate lucrurile au fost facute prin El;
(si) Nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.
Deci Iisus trebuie înțeles ca fiind co-participant la Geneză, ( cel puțin așa ar trebui să zică creștinii.)
El s-a întrupat ulterior, (după niște mii de ani ), ca fiu al Mariei, dar el era cu mult anterior nașterii Mariei.
Din cuvinte as putea sa spun ca 100% pentru ca eu cred ca El este Fiul lui Dumnezeu, care a venit pe pamant si s-a rastignit pentru noi oamenii ca noi sa avem parte de iertarea lui Dumnezeu si de viata vesnica. Din pacate insa, sunt o pacatoasa ca toti oamenii si m-am lasat ispitita de tentatiile vietii (nu multe, dar au fost). Oricum ma rog lui Dumnezeu sa ma lumineze si sa renunt la viata asta pacatoasa pentru a-L urma pe El. Pentru ca o voi face cat de curand. Oricum Dumnezeu este stapanul meu si Lui vreau sa ii slujesc, imi zic asta in fiecare zi.
Dumnezeu nu ne-ar cere asta! :l
De cand iubirea se masoara in procente?
Tu vrei sa zici ca iti iubesti parintii in procente?
Ori iubesti ori nu iubesti! Nu poti sa zici ca pe mama o iubesc 25% pe tata 35% pe catelu 10% pe gandacu de sub masa 1% si pe vecinu 80%
Atunci pun asa intrebarea:Il iubesti tu pe Domnul Isus? Dar nu spune un "da" mecanic, ci raspunsul sa fie din inima.
Nu iubesc chestii imaginare, nici macar nu sunt necrofil ca sa iubesc oameni ce au trait acum 2011 ani .
Si eu Il iubesc enorm dar nu pot spune cat pentru ca poate m.as amagi deoarece daca spui: 100% si El ti.ar cere sa te lasi schingiuit pentru asta sau sa.ti dai viata, nu stiu ca.ti am face.o. Asadar cand vom ajunge la o asa despatimire si credinta, vom putea afirma acel lucru. Totul e sa nu deznadajuim. In plus iubirea Lui pentru noi e imensa si macar o data am simtit.o cu totii.
Isus a fost evreu, nu? deci il iubesc atat de mult ca l-as trimite la nemti, sa simta ce-au simtit acei oameni, dar l-as trimite prin anul 1940, nu in ziua de azi
Să zicem: poate Dumnezeu există, poate nu există... Să cântărim câştigul sau paguba pe care le-am avea dacă spunem că Dumnezeu există. Sunt două posibilităţi: dacă câştigi, câştigi totul, dacă pierzi, nu pierzi nimic. Deci nu mai şovăi, pariază că El există!
citat: Blaise Pascal
100% trebuie sa il iubim toti pentru ca el este cea ne-a facut el este cel are a creeat lumea aceasta. pentru a dovedi ca il iubim pe Dumnezeu trebuie sa merge la biserica sa ne face rugaciniunile seara dimineata cand te asezi la masa sa ne marturisim sa ne impartasim
anonim_4396 întreabă: