Cea mai bună religie...
http://www.forum4you.ro/cea-mai-buna-religie-de-pe-pamant
Cine mă poate contrazice?
Si cine iti da tie siguranta zilei de maine?
N-am nevoie de așa ceva. Trăiesc la maxim, dacă mor mâine nu regret.
Dacă mori mâine îmi rămâne mie bandana ta de bo$$ b-)
Oricum îți rămânea ție, nu așa rămăsese vorba? Și tu-mi dădeai una în schimb
Doamne
asa zici tu acum ca nai niciun regret ...in legatura cu asta te rog nul mai pune in acest context pe DZ la incercare ca s-ar putea sati dovedeasca ca o sa regreti si inca amarnic
nu o lua ca amenintare ci ca sfat atentionare sau avertiizare
Vorbeşte cu dumnezeu ăla al tău să te înveţe şi puţină gramatică, dacă vrei ca părerea ta să conteze.
Dar eu am două,nu ştiu pe care să ţi-o dau, că-mi plac ambele. Nu mai bine mi-o faci tu cadou, şi eu îţi dau o ţigară sau o bere?
Iarta-ma daca te-a incurcat putin scrisul meu ce tragedie
si apropo ala= acela teoretic nici nu cred ca exista in dictionar
Poi Dumnezeu nu e iubitor? De ce ar vrea să mă facă să regret?
Și Dumnezeu nu te-a învățat română?
Negociem noi, totuși ai grijă ce faci cu bandana să nu o pierzi că-ți dau foc
Ba e iubitor dar e si drept
asta ca inca nu esti mort sau moarta si inca poti sa-l cauti e iubirea lui
stii era o fata care a indraznit sa scrie pe biblie ca maine va trai
atunci s-a imbolnavit in ziua aceea si a murit
dar inainte pastorul bisericii ei a intrebat-o ce a facut si ea cu parere de rau a marturisit
intoarcete la Dz ca te iubeste si te asteapta
Coerenţa ta mă uimeşte
După cum spui tu Dumnezeu e un narcisist care omoară oamenii pentru fapte minore cum ar fi scrisul pe o carte sau îi trimite în iad doar că n-au crezut în el. Cică ar fi ca un tată. Pe naiba, tata pentru o greșeală nu m-ar pedepsi pe viață, uite aici cum se comportă un părinte nu dictatorul vostru.
Acum aștept să mă trăsnească „cu iubire" Dumnezeul al vostru, amin.
Explica ce ai scris ca sincer nu stiu la ce te referi
nu ma prea pricem sa definesc cuv coerenta
Să-mi ardă casa ca a lu' Cristi?
Iei totul si intelegi prost
de aia sunt unele lucruri carre nu trebuie spuse oamenilor ca tine ca le intortochiaza si schimba intelesul
e foarte greu sa vb cu oameni ca tine
Roagă-l pe dumnezeu omniscientul să-ţi explice.
Nu eu nu înțeleg prost. Ce să înțeleg prost în „Dumnezeu a ucis o fată că a scris pe Biblie"? Ți se pare că e loc de interpretare aici?
Deci Dumnezeu ucide cu ură creația lui care știa de când a făcut-o că o să pice în păcat pentru că este atotștiutor?
Oricum și mie îmi e greu să vorbesc cu oameni ca tine, de fapt îmi e greu să înțeleg ce zici și să mai și găsesc o logică în cuvintele ălea.
Eu „întortochez" lucrurile pentru că am o gândire logică și sunt obișnuită să analizez mai multe ipoteze, dacă tu n-ai logică nu mă acuza pe mine că îmi folosesc creierul.
Nu, nu-ți dau foc la casă că tu nu ești așa de bo$$ încât să ai casă lângă București.
Îți dau foc la pleată și după mai văd. Iar la final o să fac ochi de cățăl și o să spun cât de rău îmi pare iar tu o să fi înduioșat și o să mă ierți.
Apropo, nu-ți mai bate capul cu Emanuel ăsta că la el să gândești e un lucru rău.
Nu nu spun asta dar nu intelegi sincer
Tu faci ochi de căţăl iar eu te agăţ în cui şi te stropesc cu agheasmă
Ce nu spui? N-ai spus că aia a murit pentru că a scris pe Biblie?
Oricum nu cred că are rost să-mi bat capul cu o persoană care are impresia că a gândi este un lucru rău ( se înțelege din: „nu trebuie spuse oamenilor ca tine ca le intortochiaza si schimba intelesul", asta ac să nu mai spui că n-ai zis)
De parcă agheasma mi-ar face ceva, sunt invincibilă dudă!
Ma referam ca ziua de maine nu-i ata
Team mintit ca n-am zis ceva?
Ba este exact a mea, eu îmi fac viitorul nimeni altcineva.
Tu esti sigura ca maine vei trai?
99% sigură. Și dacă una din ălea 1% de posibilități o să se întâmple mâine am scris mai sus: NU AM REGRETE. Nu pricepi din prima?
Chiar daca ti-ar arde si te vei intoarce la Dz nu uita ca Dz rasplateste tot.Cristi are acum mai multe decat a avut
ca si iov care a fost de doua ori mai bogat ca inainte de incercare
Eu sunt 0, 000%sigur
ce e sigur e ceea ce e in biblie
Adică trebuie să ascultăm ce scrie în Biblie?
Te aștept la noapte să mă omori cu pietre, așa zice Dumnezeu că trebuie să faci în Vechiul Testament.
In vechime era faza cu ochi pentru ochi si dinte pentru dinte
astazi e altceva
pentru ca a venit isus in lume
singura pers care a tinut vechiul legamant a fost isus
nimeni nu a fost fara pacat fara pacat in acel legamant
astazi facem ce a zis isus cand a venit acea femeie ce era parata de farisei cel care nu are pacat sa loveasca primul]
eu am pacat si nu pot sa te judec
dz e singurul
asa ca pocaiestete nb
Dudă, Biblia nu e scris de Dumnezeul ăla iubitor? Vechiul Testament nu e parte din Biblie? De aici nu rezultă că lui Dumnezeu îi place să omoare oamenii? Sau că biblia nu e scris de Dumnezeu ci de niște trolli?
Încă îţi mai baţi capul cu ciubota asta de om? ))
Nu-i place dar Dumnezeu e bun si DREPT.Si sa stii ca daca Dz a "omorat "niste oameni nu a facut-o pentru ca au fost sfinti ci pentru ca nu au ascultat.
si pentru ca e si Drept dreptatea lui il impiedica de multe ori sa lase ca pacatul sa ajunga la culme.ca cam toti oamenii citesc doar partea ca e bun si cea cu drept o lasa la urma
sper ca ti-am raspuns clar la intrebare
Surprinzător, da.
Bine, atunci îl aștept pe Dumnezeu să mă omoare.
Sunt o lesbiancă care curvește, bea, fumează, se droghează și face orice altceva nu-i place lui God, acum poți să mă scutești pentru că nu regret ce fac oricum.
Emanuel ce-i cu tine tatuca?
ai probleme la tartacuta?
Bine ma fa cum zici tu fa ce vrrei dar asta e daca te impietresti asta e
La nimic altceva decat la faptul ca. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
I-a cerut cineva să-şi sacrifice fiul?
Şi oricum,mi se pare aiurea,ca din atâtea religi câte sunt,creştinismul să fie singura religie veritabilă. Adică, vrei să spui că atâtea miliarde deoameni care nu sunt creştini, vor arde în iad? Eu mă îndoiesc de asta...
Inainte oamenii trebuiau sa aduca diferite jertfe pentru spalarea pacatelor,de aceea in VT ne sunt prezentate o multime de legi si reguli dupa care traia poporul respectiv,iar Dumnezeu a vrut sa puna capat acestui lucru si ca sa fie iertare de pacate trebuia jertfa,de aceea Dumnezeu si-a dat Fiul ca si Jertfa pentru fiecare si nimeni nu mai trebuia sa faca nimic decat sa creada in Isus Hristos si sa il primeasca in viata sa ca Domn si Mantuitor.
Intr-adevar sunt atatea religii in lume,dar nici una nu e mai buna ca cealalta, sunt multe persoane din alte religii care l-au cunoscut pe Dumnezeu si s-au intors la El. Sunt musulmani,indieni etc. In tarile lor se fac evanghelizari si ei aud de Dumnezeu unii raman nepasatori,altii se intorc din caile lor.
Iar cat despre religia crestina, nu oricine este numit crestin ajunge si in Cer, decat acei care asculta de Dumnezeu si implinesc Cuvantul Sau!
"Credinta fara fapte este moarta in ea insasi" la fel e si cu faptele fara credinta!
HUO! Sectiunea religie de pe TPU ar trebui desfiintata, ca numai tampenii se posteaza pe aici! Intrati si pe la dragoste/sex ca acolo e beton, sunt intrebari despre fu, pardon s. e. x!
Te cred. La ce intrebari sunt acolo... uita-te in continuare la desene si viseaza!
Waw pariez ca tremura
Cine's aia?
Asta-i blasfemie, te asteapta iadul, o tepusa-n fund si focul vesnic.
Ce? de ce?
Pentru ca e necredincioasa si nu crede in Alah.
Pai eu cred in Dumnezeu nu in alah
oricum apreciez musulmanii pentru ca sunt foarte credinciosi in legia lor