| GiulianoSenior a întrebat:

Cat va timp petreceți într-o zi cu Dumnezeu?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
13 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu poți să-ți petreci timpul cu Dumnezeu. Dumnezeu nu iese cu tine în oraș, nu vorbește cu tine, nu nimic. Să-ți petreci timpul cu Dumnezeu e ca și cum ai zice că-ți petreci timpul cu Kurt Cobain, pur și simplu nu merge. Poți să zici că te rogi, dar nu că-ți petreci timpul cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

A fost ocupat și nu a venit să mă caute.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru MMihai):

Ba te-am căutat dar aveai telefonul închis.

| PreaSfintitu a răspuns:

Stai putin, adica voi crestinii va petreceti timp cu Dumnezeu? Ce faceti? Iesiti la o bere sau ce? Ca nu inteleg.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! de cel putin 2 ori pe luna merg la biserica, daca nu imi permite sanatatea si nu e vremea favorabila, acasa imi aprind candela si imi fac rugaciunea, nu am un timp alocat, dar cand simt nevoia ma rog, chiar si in gand, sau citesc o carte.nelipsind rugaciunea de seara si dimineatahappy
o zi cat mai placutahappy

| alexhandsport a răspuns:

Foarte putin pentru cat ar trebui.dar toata viata mea este data Lui Iisus SLava Lui!

| Archdaemon a răspuns:

Eu nu imi petrec timpul cu el

| Adina77 a răspuns:

Tot timpul.
El este tot timpul in constiinta noastra.

| Floris83 a răspuns:

Cît te ții de El, și El își face prezența Sa simțită în inima ta, dacă suntem cuminți profităm mereu de ajutorul Său!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este important ca în fiecare zi să citesc din Sfintele Scripturi, să le studiez și să vorbesc oamenilor despre acestea. Folosesc aproximativ 3 h 30 min.

| sunshine939 a răspuns:

Nu atat cat ar trebuie.cred ca doar cateva minute.atata cat imi ia sa spun o rugaciune.

| LegioN a răspuns:

Nu am fost la biserica de 5-6 ani oh go on

Întrebări similare