| IoanieCriminalul a întrebat:

Cate crime a facut dumnezeu? Dar Satan?

47 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://i.imgur.com/sck9qjk.png

| ErrorFound a răspuns (pentru NOname):

Doar in Biblie asta.laughing

| Kalla a răspuns (pentru NOname):

Daca nu crezi in Dumnezeu de ce il invinuesti de crimele tale si daca spuneti ca Biblia este un basm si nu credeti ca acele persoane au existat vreodata atunci de ce spuneti ca au murit daca dupa parerea voastra nu au existat?

| NOname a răspuns (pentru Kalla):

Care parte din "in the Bible" nu ai înțeles?
Se discută despre personajele unui basm, personajele biblice. Iar dacă tu vrei să le iei în serios, nu ai decât.

Răspuns utilizator avertizat
| OnuOnulică a răspuns:

Dumnezeu nu a facut nici o crima.
Si nu te mai uita la Satana Cartoons... te prosteste.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumniezău a răspuns (pentru TheMechanix):

Jertfe in numele lui dumnezeu.Prostii inventate de oameni.

| Mădă0611 a răspuns:

Ce creiere spalate, cu Duru probabil straight face

| Dumniezău a răspuns (pentru Mădă0611):

Poate ai vrut sa zici cu Dero.

| M25M a răspuns (pentru Dumniezău):

Nu laughing
Crede-ma, Duru a vrut sa zica...

| Mădă0611 a răspuns (pentru Dumniezău):

Nup, de data asta am fost rea ca am ramas "straight face" cand am citit raspunsurile, deci e Duru. Acum cativa ani era o vorba, "Duru spala..." devil

| Dumniezău a răspuns (pentru Mădă0611):

Aa,m-am prinslaughing

| sublime89 a răspuns:

Nu au facut crime pentru ca nu exista niciunul.

| ErrorFound a răspuns:

Toate au fost facute de oameni. Cele 2 entitati au fost create de oameni(o alta crima la adresa libertatilor fundamentale ale omului).

| Maxim96 a răspuns:

Dumnezeu nu a facut crime.El e iubitor si bun.

| Dumniezău a răspuns (pentru Maxim96):

De asta sunt o gramada de crime in masa si violuri in lume, pentru ca dumnezeu e bun cu noi.Sigur,cum sa nu.

| Dumniezău a răspuns (pentru Maxim96):

Poate ca ai dreptate, poate ca nu a facut crime, caci el era milos cu oamenii bla bla bla.Dar asta nu demonstreaza ca e iubitor si bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate crimele se datorează lui Satan. Dacă și-ar fi văzut de treabă și n-ar fi produs răscoala... toate ființele ar fi dus-o bine.

| Dumniezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai,de cate ori trebu' sa va explic ca nu exista satan si dumnezeu.Ele sunt create de noi, toate religiile au fost create (cel mai probabil) de oameni cu schizofrenie.

| Dumniezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Https://www.youtube.com/watch?v=cKgUv3yiN9Q
Uita-te la documentarul asta si poate te trezesti la realitate.

| Aiwendil a răspuns (pentru Dumniezău):

Pai in cazul asta mai toti suferim de schizofrenie ceea ce demonstreaza ca nu-i adevarat ceea ce spui.Cum poti sa spui ca tu ai creat ceva care te-a creat pe tine? E cum ai spune calculatorul te-a creat te tine, nu tu pe el.

| Dumniezău a răspuns (pentru Aiwendil):

N-ai inteles.Eu am spus ca zeitatile astea sunt creeate de noi, de mintea noastra.Ele nu neau creat pe noi, ci noi pe ele.Intelegi?

Si eu spuneam fix pe dos! Ele ne-au creat.Ti-am si dat exemplu ca sa intelegi! Tu ai construit o masina, nu masina pe tine!
Cum sa creezi tu niste zeitati? Nu iti poti imagina o culoare noua, dar sa spui atatea minciuni despre un zeu? Cum sa faci asa ceva? Si nu incepe cu halucinatii ca alea sunt altceva.

"Cum sa creezi tu niste zeitati?".De imaginatie nu ai auzit?

Stiu foarte bine de imaginatie.Dar sa creezi tu cu mintea ta un zeu bun si unul rau si sa-i convingi si pe ceilalti ca exista pentru 2000 de ani e ceva cam imposibil.Adica o gramada de oamenii, milioane de oamenii sa creada in acelasi zeu inventat de tine pe un timp atat de lung? Crezi ca in trecut ei nu se intrebau daca e real sau nu?

Cum? E imposibil? Pentru tine poate, caci imposibilul a devenit posibil.In trecut se intrebau sigur, asta nu neg, dar nu aveau cum sa demonstreze ca el exista si, pentru ca nu aveau cum l-au acceptat, dar probabil fara a stii de ce.

Inca nu e posibil sa te teleportezi sau sa zbori fara avion sau sa respiri sub apa.
O intamplare reala, adevarata trebuie sa fi fost ca sa poti face atata lume sa creada.

Nu ma lua cu chestii prostesti de genul "Inca nu e posibil sa te teleportezi sau sa zbori fara avion sau sa respiri sub apa."Esti prea incuiata la minte ca sa intelegi realitatea, si acea e ca nu exista nici un dumnezeu sau satan sau shiva etc.etc.

Doar pentru ca eu cred in Dumnezeu asta nu insemna ca sunt incuiata la minte.Asta e realitatea.Multe inca nu le poti face cu propriile puteri. Poti cu tehnologia.Un om intelept stie sa nu-i judece pe alti si sa-i accepte opiniile chiar daca nu e de acord cu acesta.

Iti dau un documentar in care prin tehnologie si prin logica, s-a demonstrat ca dumnezeu nu exista."Asta e realitatea".Tu nu gandesti logic inca.Dar sper ca dupa ce urmaresti acest documentar te vei trezi la realitate(asta daca intelegi engleza).
http://www.youtube.com/watch?v=d2YldpO_33w

M-am uitat la documentar si sunt niste oameni inteligenti care discuta despre Dumnezeu.Chestia e ca e opinia a 3 oameni care nu trebuie sa o generalizam.
Iar voi ceea ce greseti e ca toate teoriile a unor oamenii de stiinta le tratati de parca ar fi adevarul absolut.La unele, da, asa e, dar si Teoria Big Bang.E doar o terorie.Iar voi o tratati ca fiind adevarata. Daca s-a creat altfel Universul?
Iti dau un exemplu apa.Cum se poate din doua gaze, hidrogen si oxigen, sa se creeze ceva lichid? E imposibil in Universul asta sa nu existe o zeitate care sa nu fi creat aceste lucruri.

Cum se poate din doua gaze, hidrogen si oxigen, sa se creeze ceva lichid? 2 particule de hidrogen si 1 de oxigen=H2O(adica apa daca nu stiai). Esti incuiata la minte cum am mai spus.Am incheiat discutia.

Cum se combinara cele doua particule asa din senin incat sa faca ceva lichid, sa creeze apa care e ceva vital pentru plante, animale si oameni?

Se vede cat de buna esti la chimie.Scuze ca ti-o zic da esti dusa rau, raaaau.

Nu sunt varza la chimie, dar tu esti cel care nu pricepi ca exista un Dumnezeu care a luat el un doua gaze si a facut ceva lichid.

Mai,asta se poate face si intr-un laborator, dar dupa logica ta dumnezeu le-a facut pe toate, ce sa zic.Hai ca deja m-am plictisit de tine ma duc sa iau o bere sa ma racoresc.

Se poate face si intr-un laborator, dar e imposibil sa nu existe cineva care posibil aceste lucruri. Diferenta e ca Dumnezeu le creeaza cu puterea mintii, a gandului, pe cand omul le face cu ajutorul tehnologiei. Daca oamenii sunt asa grozavi de ce nu pot fac ce face si El? Fara stiinta si tehnologie?

Pentru ca oamenii sunt fiinte reale spre deosebire de dumnezeu care e un fals si un mit.Tu nu stii ce vorbesti. Daca crezi in dumnezeu e ca si cum ai crede in magie.Si magia nu exista, sunt doar niste trucuri bine realizate.Nu are cum ca o fiinta imaginara sa creeze o lume dintr-un pocnet de degete.Pamantul nu l-a creat dumnezeu.El s-a format acum multe trilioane de ani prin ciocnirea unor asteroizi sau meteori si meteoriti. Dupa ce s-a mai racit pamantul, au inceput sa cada tot felul de asteroizi si comete(de aici si apa).Cea mai simpla explicatie e ca nu exista dumnezeu.Nimeni nu a creeat universul sau planetele sau pe noi, si nimeni nu ne controleaza destinul.Noi suntem rezultatul evolutiei de cand s-a format Pamantul.

Nu zic ca Dumnezeu a facut lumea ca in Biblie ca un poc si gata a aparut lumea, dar el a creat-o in ordinea in care a trebuit si cum e logic.Mai intai cu Universul, apoi stelele, planetele, Soarele, apoi a creat pe planeta Pamant niste microorganisme care el a luat o gena din acel microorganism si a facut sa evolueze in ceva, si apoi in ce a evoluat a luat alta gene si a schimbat-o si tot asa pana s-a ajuns la om.E imposibil sa nu fi creat un zeu aceste lucrururi.Pentru o minte de om e imposibil, planta, animal, microrganism e imposibil sa creezi tu toate aceste din mintea ta LIMITATA ca cunoastere, nu ca nu poti construi o masina a timpului sau un pistol care trage cu laser.Noi ne folosim doar 10% din creier.Nu se apuca niciun grup de particule asa din intamplare sa ia orma de scaun.Asa ca s-au gandit ele.Trebuie un zeu sa le fi pus in acesta ordine si ce anumite particule ca sa creeze un scaun sau o apa sau o piatra sau o haina.Ai vazut tu ca om ca multe lucruri le contruiesti tu.Ai vazut vreun lucru care sa se construiasca singur? Eu nu.
Si suntem inconjurati de magie, miracole.Pentru ca e uimitor dintr-o samanta mititica sa devina un copac inalt de 3-4 metri.E imposibil, din nou, sa nu existe un zeu care sa faca posibila sa cresca un copac si de diferite specii, inaltimi, grosime, culoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu. In mod direct, niciuna. In mod indirect, milioane.

Satan. In mod direct, niciuna. In mod indirect, probabil cateva sute.

| Scarbo a răspuns:

Dar omul?

| Aiwendil a răspuns:

Dumnezeu nu a facut nicio crima si nici nu va face.Noi oameni suntem aceia care din nefericire facem crime.
Da, Satana face crime si ne sopteste si noua sa facem. Unii fac, alti nu fac.

| lolium a răspuns:

Dar tu?

| TPUajutor a răspuns:

Bai da prost tare mai esti.Scuze tuturor de expresie, asta e adevarul.

| IoanieCriminalul explică (pentru TPUajutor):

Daca vorbeai cu mine inseamna ca tu esti prostul.Documenteaza-te si hai dupa cu jignirile

| TPUajutor a răspuns (pentru IoanieCriminalul):

Asta e impresia mea despre tine ma