| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Cate vile, masini si iahturi au majoritatea popilor din ziua de azi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai gigelulu? daca eu personal eram prost si -mi pierdeam timpul cu averea popilor,nu aveam nimic in ziua de azi.dar am avut grija sa-mi petrec timpul cu folos, sa impletesc utilul cu placutul si acum am de toate, la fel ca popii.inchipuiesteti? bravo lor.au invatat carte multa si cine are carte, are parte.cine nu, sta si barfeste pe cei care au. daca nu-i ajuta capul.

| RougeEttiquete a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine spus Fumaretule.Preoţii au şi ei o facultate şi sunt total de acord cu tine.CIne n-are stă şi bârfeşte pe cei care au.Totuşi să fim serioşi, nu e treaba noastră averea preoţilor.Fiecare cu treaba lui.

14 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Multe...toate din mana crestinlior care isi rup de la gura ca sa dea manastirii sau bisericii, oricum ajungand in mana preotilor.

| MMihai a răspuns:

Mult prea multe

| Catalinnna a răspuns:

Tu vrei sa te plimbi cu nu stiu ce mare masina cu multi cai putere, iar preotul este obligat sa mearga cu caruta? Cu siguranta nu vei avea niciodata pregatirea sa si nici anii sai de studiu. Ma indoiesc ca ai stat tu chiar si pentru o zi, in spatele unui preot, din aceea majoritate despre care tu vorbesti, ca sa vezi ce si cum e viata lui.

| Siracuzia a răspuns:

Fara numar, fara numar...laughing
S-ailala la la...laughinglaughing

| a1doru a răspuns:

Muuuuuulte! rolling on the floor

| anka89 a răspuns:

Toti nu au dar majoritateta au muuuuulte, si cand te gandesti ca acolo sunt bagati banii adunati de pe la Boboteazarolling on the floor adica banii nostri.In ziua de azi singurele persoane care nu criza economica sunt popii si calugaritelelaughing
Asa ca fara suparare pentru cei care cred in preoti parerea mea este ca majoritatea(sa specificam ca mai sar cate unii de cur in sus si zis"nu sunt toti asa") popilor sunt escroci

| BeetleJuice a răspuns:

Nu stiu foarte moooooooooolte laughingrolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| NIMENII a răspuns:

Cine crezi ca a stat sa le numere...au destule...

| Valentinasofi a răspuns:

Eu nu cred ca au toti

| RougeEttiquete a răspuns:

Bună.Da chiar nu înţeleg ce ai tu cu preoţii? Sunt şi ei oameni la fel ca noi, şi crede-mă că sunt unii care mor de foame.Bine,e adevărat ca mulţi se folosesc de banii de la biserică pentru a-şi cumpăra maşini, dar nu e cazul să ajungem la iahturi.totuşi.

| nico77 a răspuns:

Pai vezi tu tatal pe este preot si habar nu ai cata scoala a facut el pentru a o duce bine.Dar sa stii ca preotii nu fura de la babe, biserici sau ce mai ziceti voi (unii fura big grin) au si ei un salariu.Eu personal rar imi iau un plover, papuc.

Ps:a facut 20 de ani de scoala sti si tu cine are carte are parte (multi de pe TPU se vede ca nu ar rezista nici macar la 12 ani de scoala)

Răspuns utilizator avertizat