Nu mi-ai raspuns la intrebare:
*daca crezi in Dumnezeu si El exista, ce ai de pierdut?
Dar daca nu crezi in El, iar El exista, ai pierdut totul...
Vorba aceea "Just wait and watch". Dar nu uita ca s-ar putea sa fie prea tarziu cand o sa vezi Adevarul.
Duhovnicesc nu inseamna sa te iei dupa preoti, au si ei pacatele lor, dar ateii se cred perfecti, ei pot sa judece pe oricine, ei nu au pacate :)
Citind Biblia vei afla multe.
Nu uita nici de http://mantuireaorg.blogspot.com/
Poti gasi multe lucruri explicate aici. Considera Biblia o carte de povesti de mine, cu nimic nu ma afecteaza.
Dar ar fi inteligent sa iti pui intrebarea: daca e o carte de povesti, de ce tot ce scrie in ea se adevereste chiar acum, in prezent, sub nasul nostru? De ce tot ce scrie in ea s-a adeverit?
De ce NASA a confirmat ca Biblia este singura carte sfanta care spune Adevarul? Ale carei profetii se implinesc?
Iti doresc numai bine!
"la început Dumnezeu a făcut cerul și pământul".
În aces verset,
Cerul=lumea nevăzută, a Îngerilor și a Ingerului tău Păzitor
Pamantul=lumea văzuta!
Pământul nu e planeta noastra...
Gresela vine din lipsa informației!
Iti recomand
-un duhovnic bun. El va ști cu siguranță răspunsurile la întrebările pe care le ai. Nu uita ca în creștinism fiecare întrebare are un răspuns clar. Nu uita ca nu ești nici primul nici ultimul care se întreba asta și ca, sigur, Biserica Ortodoxă are o rezolvare pentru toate pe ca aici salasluieste Hristos!
Nimeni nu crede de frica, iti GARANTEZ eu asta, intreaba pe orice om care crede in Dumnezeu, pe orice crestin, NIMENI nu crede de frica, din iubire credem si pentru ca stim ca Dumnezeu exista, nu o sa inteleg niciodata mintea ateista si nici nu vreau sa o inteleg: aveti impresia ca daca voi ne spuneti ca "hey, Dumnezeu "nu" exista", noi va vom crede, ca doar sunteti mai presus de El, Cel ce ne-a aratat noua ca El e Viu si Adevarat.
Nu ai de pierdut timp daca El exista, tot nu mi-ai raspuns la intrebare cu un raspuns sanatos.
Btw, ca sa te convingi ca exista:
Pune-te in genunchi in fiecare seara, 15 minute, nu mai mult. Uita-te la o Sf. Icoana, sau daca nu ai, e bine si fara.
Nu trebuie sa ii vorbesti tu lui Dumnezeu. Iti va vorbi El tie, vei vedea
Iae ai gresit, numai prostii si minciuni scoti pe gura, daca nu stii ce vorbesti, atunci mai bine taci!
Crestinii nu luceeaza duminica DIN IUBIRE, nu din frica.
Se presupune ca ateii sunt mai "luminati"; ca doar au stiinta in mana.
Din iubire, draga, din iubire!
Daca maica-ta iti spune sa faci ceva, nu te obliga, doar iti spune: tu din iubire o asculti pentru ca nu vrei sa o intristezi.
Si Dumnezeu ne-a dat 6 zile sa muncim, iar a 7-a sa ne odihnim, si El s-a odihnit si S-a bucurat in ziua aceea de toate cate le crease.
De aceea ne lasa si pe noi sa ne odihnim, spre binele nostru
Ce treaba are Atotputernicia cu faptul ca tu lucrezi duminica?
Si da, eu sper sa nu te arda in iad, sper sa mai aiba rabdare cu tine si sa aiba mila de tine.
In niciun caz. Cercetez.
În Biblia ortodoxa nu scrie"crede și nu cerceta", ci, din contra, cercetez!?
Îmi cer iertare dacă am suparat cu ceva!
O zi cu liniște!
Îmi cer iertare de deranj! DUMNEZEU SA NE IERTE
adrian_6103 întreabă: