Intreab-o si tu pe pm da vezi sa nu-ti trimita cruci
Clanul lui satan se intoarce?
Sincer nu știu și nici nu cred că doamna Ema își va face publică vârsta pe site chiar dacă vede întrebarea, nu ști nu-i frumos să întrebi vârsta unde-i doamne?
De aproximat nu mă bag la aproximări că ultima dată când m-a întrebat o colegă de-a mamei de servici câți ani cred că are am făcut-o să dea în lacrimi.
Oricum unu lucru e sigur, doaman Ema nu are doar 30-35 de ani, e chiar absurd să crezi asta ținând cont că are deja copii mari.
Luindu-ma dupa postari si faptul ca da stupide cind nu intelege raspunsurile, as spune ca 11-12 ani. Dupa poza, tinind cont ca si-a pus poza cea mai buna si mai cosmetizata, ca sa arate mai bine, probabil cam 50-60 ani. Daca luam in considerare si aerul de superioritate pe care si-l ia cind raspunde cu "draga mea", as spune ca peste 60. Totusi, e posibil ca aparentele sa insele si sa aiba mai mult de 60-70.
Este foarte greu de apreciat vârsta unei femei după o singură poză ( care poate fi și una puțin mai veche, când arăta ceva mai bine), după poză aș spune că persoana din poză are peste 30 și mai puțin de 50.
Ea a răspuns că are un copil de peste 13 ani, și un bărbat care a fost prin spitale mai mult timp și a învățat să facă injecții, dar nu am citit cu atenție, ce a scris!
Deci ar trebui să aibă între ceva 35 și 45 sau între 35 și 50!
La necazurile prin care a trecut, cu soțul, ar fi trebuit să aibă mai multe cute pe față, și de aceia am lăsat și posibilitatea, că a pus o poză mai veche, când nu avea cute pe față.
Dar tu câți ani ai, că ți-ai pus poza aia, așa urâtă?
Dupa poza are 40 si ceva de ani. probabil are 35 dar mama arata ca la 35 si are 43 si mi-e greu sa fac diferenta.
@Danutza27, respiră,inspiră, respiră,inspiră...
Puteai să spui asta la contact,răspunsul e irelevant și-l voi raporta
Respiră,inspiră,respiră,inspiră...
Doamna Ema e suficient de mare să-și ia singură apărarea
Respiră, inspiră,respiră,inspiră
Postul tău are caracter injurios, iarăși o să le trimit adminilor un mesaj să vadă și ei cum răspunzi jignirilor cu jigniri
Respiră, inspiră, respiră, inspiră... Te-ai calmat?
Danutza27
Draga mea(folosesc aceste cuvinte pentru ca fac parte din vocabularul meu de fiecare zi,asa ma raportez eu la oameni,cu dragoste,chiar daca unii poate nu sunt obisnuiti cu astfel de cuvinte, probabil ca in mediul in care traiesc ei, mai repede te injura)noi trebuie sa ne asemanam cu Domnul Isus.Si El a fost scuipat,batjocorit, si totusi in dragostea Lui nespus de mare, i-a iertat si i-a iubit.Fii binecuvantata de Domnul!
Ia uite apare si mama ranitilor @FucktheSystem si din contra in loc sa ceara scuze pentru odraslele prost educate tot ea sare cu gura mare. Draga mea sunt constienta ca ai cheltuit si ultimul ban din alocatie sa le platesti orele la Internet cafe (cybercafe) dar uitate la ei ca tot de dracii se tin.Am inteles ca inca ai probleme de adaptare cu ei si inca isi dau in cap cu tastaturile unul la altul, vina nu este a mea.Cu ce sunt eu vinovata ca tu din neglijenta nu ai supravegheat pe @Woodenpints si asta era incepator cu tricicleta si a cazut in canal, am inteles povestea lui ca este in recuperare si abia este recuperat 10% te asigur ca nu sunt suparata pe el.Eu te inteleg ca tu cu banii investiti in ei, puteai sa cumperi un moped la mina a 2 a,vazind rezultatele eu zic ca trebuia sa alegi mopedul ca nu faci oameni din astia, Este doar o parere te rog sa nu te superi pe mine. Draga mea un ultim sfat degeaba incerci cu ei exercitiile de respiratie ca vad ca nu dau rezultate pune mina pe nuia pina nu este prea tirziu.Tot tu in marea ta intelepciune spui "Doamna Ema e suficient de mare să-si ia singură apărarea", uite ca sunt de accord cu tine dar cu tot respectul te rog sa ma intelegi si pe mine ca nimeni nu ma obliga nici pe mine nici pe altii sa citim perlele odraslelor tale. Puteau sa ii scrie pe privat ce doreau dar in public nu este frumos.Tu ce pretentii ai daca urci cu "hoarda de aur "in ITB si incepeti sa va balacariti ca la usa TPU- ului eu sa bag degetele in urechi la copil, nu este mai practice sa folosesc mijloace mai putin ortodocse? Te crezi tu desteapta dar http://www.tpu.ro/......utube-com/ daca il citesc de sus pina jos si de jos pina sus poate trebuie citit de la dr la stg ca tot a instigare la ura interreligioasa conduce si ca un facut hop si tu dar nu cu rol pacificator ci cu cana de gaz sa o torni pe foc.Adminii au sters postul meu dar in cazul sus mentionat tot incitare la ura ramine poate se mai dumiresc si ei. Daca TPU pronoveaza asa ceva voi solicita desf contului. Poti sa chemi liota sa scrie care ce il taie mintea ca raspuns nu mai primiti ca "cine se amesteca in tarita nu este bine pentru el "
MiSeSpuneTyna întreabă:
anonim_4396 întreabă:
frato întreabă: