Te-ai gandit sa dai un search pe Wiki sau ai vrut doar asa sa faci conversatie?
Aproximativ 2% din populatia globului sunt atei, carora li se mai adauga un plus de 9% non-religiosi. Din Europa, Romania este pe la coada listei la capitolul asta. La noi au adus popa ca sa sfinteasca pana si cabina de lift.
Cati atei sunt in total in lumea asta?
Mulți sau puțini,
că nimeni,
nu i-a numărat!
"Toti oamenii stiu ca exista Dumnezeu."
Crede ca exista ca de stiut nu stie nimeni.
Exact, trebuie sa stai cu oameni care cred orbeste in ceva nedemonstrat ca asa au auzit ei de la parinti. Felicitari, aveti o logica foarte buna.
Parca ti-am mai zis ca suferi de un retard mintal.Du-te si trateaza-te inainte sa spui astfel de idiotenii pe site-uri publice.
Musca-ti limba! Asta nu-i motiv de fericire.
+1 Hai ateii/ateele cu manuta pe sus dau cate o bere sau un suc pentru toti ateei, ateele prezente hai sa iesim ca ciupercile dupa ploaie
Mda. ca aia care au sunt perfecti din punct de vedere moral, sunt imaculati etic...
In jur de 1 miliard...
Dar cand dau de greu, tot l a divinitate cauta raspunsuri.
Atunci ia-l in brate pe un islamist cu bomba pe el, doar si el are un dumnezeu.
Sunt multi in lume, dar sunt si care nu declara ca sunt daca ar declara toti care sunt atei ar creste numarul considerabil, cand vine vorba de Romania cam 85% sunt crestini
si cam 1 % poate, dar sunt si multi care nu au declarat ca sunt atei sau nu au o religie
Niciunul, cand dam de greu cu totii incepem sa ne rugam la dumnezeu si o bagam pe aia clasica "doamne, cu ce ti-am gresit"
anonim_4396 întreabă: