Era înconjurat de vreo 4 femei. Dar nu făcea amor cu ele, nici de-al dreacu.
Nici eu nu am nimic cu tine dacă crezi. Chiar te respect pentru credința ta. Dar dacă folosești TPU ca să faci convertiri și propagandă religioasă, am.
"Vorbe, vorbe și iar vorbe." Este expresia lui sadrian care m-a blocat.
Spune-i că toată lucrurile s-au făcut prin vorbe. "Cuvântul" scris sau rostit este și el o vorbă. Lupta ideologică este bazată tot pe vorbe. Si cele mai multe lucruri bune sau rele intre noi au la bază tot vorbele(cuvintele).
"Căci El zice şi se face; porunceşte, şi ce porunceşte ia fiinţă." (Psalm.33:9)
Și mai spune-i lui sadrian că și dacă L-ar vedea pe Domnul Hristos s-ar afla printre aceia care L-au pus pe cruce. Deci nu i-ar folosi la nimic să-L vadă față în față.
"Dispreţuit şi părăsit de oameni, Om al durerii şi obişnuit cu suferinţa, era aşa de dispreţuit, că îţi întorceai faţa de la El". (Isaia.53:3) Fizic avea o statură sănătoasă. Dar în rest nu era dorit de toți oamenii.
- Măi acesta, vorba lui Iliescu Ion, nu sut frate cu tine.
Ti-am spus FRATE crezand ca faci parte din specia umana dar tu contesti acest lucru asa ca mai raman doua posibilitati; "ILIESCU" de care am auzi cu toti si "MAI ACESTA", voi ramane asadar la a doua optiune pentru a ma adresa tie ca specie de pe Terra.
- Eu acolo contestam originea divină a lui Isus
Si ce te califica pe tine "MAI ACESTA", ce cunostinte sau studi ai ca sa faci asa contestatie? Ne poti "lumina" si pe noi, oamenii de pe TERRA, "MAI ACESTA"?
-Și ce a făcut el pentru tine. El este acum în cer la tatăl. Cum a făcut el, de acolo din cer, ceva pentru tine, poți să explici?
Sigur ca pot explica "MAI ACESTA", daca citeai Biblia stiai, dar lipsa studiului arata ca NU esti pregatit pentru asa intrebare.
-A venit el în sala de operație și s-a ocupat cu învierea ta?
DA, "MAI ACESTA", prin a TREIA PERSOANA a Dumnezeiri care ESTE pe TERRA de la plecarea lui Hristos, nu stiai asta?
Ioan 14, 16. Si Eu voi ruga pe Tatãl, si El vã va da un alt Mângâietor, care sã rãmânã cu voi în veac;
17. si anume, Duhul adevãrului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru cã nu-L vede si nu-L cunoaste, dar voi Îl cunoasteti, cãci rãmâne cu voi, si va fi în voi.
- Cele spuse de mine sunt spuse de mine, nu sunt făcute de Dumnezeu.
Nimeni nu contesta ce spui dragul nostru "MAI ACESTA", ce specie oi mai fi si tu?
- Și ce mai poate face el? Și mai exact ce face Dumnezeu acum, și cum face?
Citeste Biblia ca sa afli sau noi oamenii suntem "Buletinul de stiri" pentru specia asta a ta "MAI ACESTA"?
- Și cum l-ai văzut, poți să mi-l descrii?
AM spus eu ca L-AM vazut, specia ta poate vedea cu ochii inchisi? La noi oamenii nu merge asa.
- Deci, despre ce vorbim, noi doi, eu și dta, acum în secolul 21?
CE legatura au secolul 21 cu ce vorbeam? Nu tot pe Terra suntem?