Daca e o certitudine probabil te bazezi tu pe ceva dovezi concrete, daca iti bazezi viata pe credinta oarba ori esti nebuna ori copil inca...
Ce te streseaza astia cu matematica Pe viitor fa-ti alt cont si intrebarile de genul pune-le de pe ala, sa nu te mai streseze.
Sunt foarte matura spiritual si convinsa suta la suta ca Dumnezeu exista.
Poate,nu stiu eu prea bine fizica, si matematica, dar cunosc destul de bine teoria Big-Bang, pana la urma pe site-uri precum descopera.ro,descopera.org sunt destul articole care sa ii explice teoria si unui copil de VII clase nu trebuie sa fi geniu in stiinta, dar am sa invat.
Stiu,chiar de curand am avut o stare proasta iar NLP-ul chiar mi-a fost de ajutor.
Nici unu asa cum nu pot accepta teoria evolutiei asa nu accepta nici acel big bang, ambele demonstrate cu dovezi stiintifice
Dacă textul biblic al CREAŢIEI ar putea fi văzut ca metaforă a creării lumii, a cauzelor apariţiei ei,
Big-gang-ul nu este altceva decât transpunerea în algoritm şi cod ASCII a "metaforei" respective;
Big-bang-ul este un creaţionism pe pâine...
Nici nu trebuie sa recunosti tu, dar sunt multi oameni foarte inteligenti si de caracter in randul crestinilor.
Ema, nu are rost sa te complici, raspunzand cu bun simt la misto-uri. Vine bac-ul, imediat, si voi face publice din nou (ca si anul trecut) rezultatele liceelor crestine! Iar cei care fac misto pe aici (ma refer la cei ce termina liceul acum) vor putea sa-si compare propriile note cu acelea. Vor trece, vai de vai, de la Bing-Bang la Kutzu-Kutzu, in campul muncii, unde nu te mai tin parintii acasa, ca sa injuri pe TPU...
Inferno întreabă: