anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati crestini atesta existenta big-bang-ului?

50 răspunsuri:
| Buresbista123 a răspuns (pentru EmaS):

Daca e o certitudine probabil te bazezi tu pe ceva dovezi concrete, daca iti bazezi viata pe credinta oarba ori esti nebuna ori copil inca...

| Exilee a răspuns (pentru Exilee):

De fapt, te rog sa ma ierti! DIn cate vad pe-aici, nu prea este si loc pentru mine happy. Sanatate.

| Mădă0611 a răspuns:

Ce te streseaza astia cu matematica laughing Pe viitor fa-ti alt cont si intrebarile de genul pune-le de pe ala, sa nu te mai streseze.

| EmaS a răspuns (pentru Buresbista123):

Sunt foarte matura spiritual si convinsa suta la suta ca Dumnezeu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mădă0611):

Eh,ce sa le faci lasa-i sa vorbesca ca loc aulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Exilee):

Poate,nu stiu eu prea bine fizica, si matematica, dar cunosc destul de bine teoria Big-Bang, pana la urma pe site-uri precum descopera.ro,descopera.org sunt destul articole care sa ii explice teoria si unui copil de VII clase nu trebuie sa fi geniu in stiinta, dar am sa invat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OOOLEOOO):

Stiu,chiar de curand am avut o stare proasta iar NLP-ul chiar mi-a fost de ajutor.

Posibil eu ma refeream la intelect...

| RAY a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Gandesti rational ma bucur

| RAY a răspuns:

Nici unu asa cum nu pot accepta teoria evolutiei asa nu accepta nici acel big bang, ambele demonstrate cu dovezi stiintifice

| Mikhtarian a răspuns:

Un crestin crede in Dumnezeu, nu intr-o minciuna ca bing bang.

| milan9 a răspuns:

Dacă textul biblic al CREAŢIEI ar putea fi văzut ca metaforă a creării lumii, a cauzelor apariţiei ei,
Big-gang-ul nu este altceva decât transpunerea în algoritm şi cod ASCII a "metaforei" respective;

Big-bang-ul este un creaţionism pe pâine...

Intelectul nu are de-a face cu credinta.

Se pare ca nu...

Nici nu trebuie sa recunosti tu, dar sunt multi oameni foarte inteligenti si de caracter in randul crestinilor.

| martzian a răspuns:

Nu exista nici macar in lumea academica cineva care sa "ateste" b-b-ul.

| martzian a răspuns (pentru EmaS):

Ema, nu are rost sa te complici, raspunzand cu bun simt la misto-uri. Vine bac-ul, imediat, si voi face publice din nou (ca si anul trecut) rezultatele liceelor crestine! Iar cei care fac misto pe aici (ma refer la cei ce termina liceul acum) vor putea sa-si compare propriile note cu acelea. Vor trece, vai de vai, de la Bing-Bang la Kutzu-Kutzu, in campul muncii, unde nu te mai tin parintii acasa, ca sa injuri pe TPU... sad

| EmaS a răspuns (pentru martzian):

Ai dreptate, draga Martzian, salutari sfinte in numele minunat al Domnului Isus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciunul banuiesc.

Răspuns utilizator avertizat