Apocrifele sunt in plan sau te rezumi la ce ai citit deja?
Deocamdata urmaresc niste cursuri de istoria crestinismului ale lui Bart Ehrman, tocmai am vizionat documentarul Frontline From Jesus to Christ, am vizionat de curand documentarul PBS Bible's Buried Secrets (atat in varianta de o ora cat si de patru ore, ambele sunt pe YouTube), mai am de citit din Lost Christianities si Feet of Clay. Asa ca in momentul asta nu ma preocupa cititul apocrifelor.
Buna!
M-am apucat de mica sa citesc, bunica mea m-a indemnat sa citesc biblia, deoarece ea este pocaita si mi-a sugerat sa o citesc si eu, la inceput nu prea intelegeam mare lucru, insa cu trecerea timpului am descoperit lucruri interesante in ea.
Tu ai citit Biblia?
Te pup!
Lucruri interesante? Ceva miraculos este acolo! Nu uita omului cind este bine uita de Dumnezeu!
Nu intelegeti cit este de real Iisus, nul cauta prin oameni, cautal prin rugaciune! Rugaciunile iti vor fi ascultate daca te vei pocai!
Iisus a spus clar, clar clar si vredinic de cuvinte > Eu Sint Calea, Adevarul si Viata <
Imi tot fac curaj de vreo cativa ani - nu mi-a reusit pana acum. Am citit Apocalipsa pentru un proiect - evident ca mi s-a parut foarte greoaie.
E o treaba de logica aici: intre credibilitatea argumentelor pro si contra.
Exista multi habotnici pe aici si voiam sa vad daca "se pupa" ceea ce spun. Nu ma ajuta cu absolut nimic, era o chestiune ce tinea de curiozitatea mea.
Da. am citit-o. e foarte grea. vrei sa imi pui vreo intrebare legata de ea? iti voi raspunde bucuroasa
Ideea e ca eu inca nu am citit-o. Mi se pare o lectura grea. Si e si foarte interpretabil ce scrie. In plus, e traducere, deci nu stiu cat de exacta e reproducerea textului. As citi-o ca pe o carte scrisa inteligent. Ar merge asa?
AlinaSM întreabă:
ellene întreabă:
mentholinks întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: