| HitmanSA a întrebat:

Cati dintre voi(cei ce-mi cititi intrebarea)ati facut vreodata vreo meditatie?

Mai bine spus cati dintre voi au auzit cuvantul meditatie? Ne razboim ca chiorii la capitolul religie si uitam esentialul:iluminarea, purificarea sau spunetii cum vreti?

Cati dintre voi au auzit de Chakre, Energii sau Aura?

Cati au auzit de transferuri de energie?

21 răspunsuri:
| muffy1 a răspuns:

Am facut si inca fac asa ceva, nu are legatura cu chakre si aure si transferuri de energii gravitationale, za rial sing cum ar spune americanu e un concept buddist, stiu exista mai multe meditatii nu doar buddistii practica, dar cea mai buna e cea zen. cum ar spune un maestru zen, meditatia nu e grea sau usoara, doar este. si contrar credinteti populimii meditatia nu inseamna sa te concentrezi pe un subiect, ci sa elimini absolut orice gand, orice imagine din cap, mie personal mi-a luat 3 saptamani sa realizez asa ceva, meditand vreo 2 ore pe zi, e incredibil cat de multe ganduri degeaba sunt in capu omului, dar cand ajungi la starea de libertate mentala sa ii spun asa, e o senzatie incredibila, si ajungi in viata de zi cu zi sa fii mai calm, sa vezi lumea altfel

| dana85 a răspuns:

Meditatia este o stare spirituala elevata, pentru a ajunge sa traiesti si primesti rezonanta si raspunsul in unitate cu universul, trebuie multa educatie si un mod de viata organizat.

| HitmanSA explică (pentru dana85):

Ms de definitie.Ai practicat pana acum meditatia? Sau ai luat definitia de pe gugle?

Scz de raspuns da stiam ce-i meditatia.Eram curios daca exista practicanti pe TPU

| dana85 a răspuns (pentru dana85):

Nu cred ca gasesti definitia asta pe net.

Răspuns utilizator avertizat
| caractere a răspuns:

Io! Io am auzit!
Da` ce are energia cu religia? Care religie?! big grin

| HitmanSA explică (pentru caractere):

Toate religiile au acelasi scop si anume atingerea fiintei perfecte.Ori ca atingi NIRVANA ori ca te duci in RAI.tot acolo ajungi.Aceste lucruri stau la baza fiintei umane.Mai citeste putin despre ele.Nu berea si micii iti inzestreaza fiinta cu noi calitati ci aceste lucruri:Meditatia Chakrele Aura si Energiile pe care le primesti si le emani mai departe.

Sper ca m-am facut inteles

| caractere a răspuns (pentru HitmanSA):

Tocmai, ca am citit despre tot ce spui. Doar ca interpretarea ta este cam pe langa gard. Daca ai fi echidistant, subiectul asupra caruia te-ai aplecat ar fi foarte interesant. Ca si fizica/mecanica cuantica, de ex.

Da ai dreptate...am cam exagerat la chestia cu religia.dar unde **** sa postez intrebarea?
La Afaceri&Financiar?

Mai degraba la stiinta si filosofie.

Ar di fosr o idee dar multi oameni posteaza si dau raspunsuri inteligente la religie(de ex tu)
Daca o postam la Stiinta&Filosofie o mai gaseai? Scuze daca intrebarile mele au un caracter ofensiv)

Iti puteam gasi intrebarea, indiferent pe ce sectiune o puneai. Mai rapid sau nu. Pe stiinta si filosofie intra mai multi useri decat pe aria de religie, iar sansele ca sa fie thread-ul tau vizualizat si sa ai raspunsuri, crestea. Plus ca o dezbatere interesanta si raspunsuri inteligente nu o sa le obtii cu subiectul tau, pe aria de religie.
Nu te scuza, nu sesisez nici macar o nuanta ofensiva sau ofensatoare la adresa mea sau a altora. Cand sesizez asa ceva, reactionez in consecinta, dupa caz.

| caractere a răspuns (pentru lolosaurus):

N-au. Erau doar exemplificari. happy

| IMC90 a răspuns:

Eu am facut multe meditatii...

La mate, la romana, la geografie, la istorie, la engleza si la franceza. Daca nu faceam meditatii nu luam BAC-ulhee hee

| HitmanSA explică (pentru IMC90):

Buna poanta.

| bunica18 a răspuns:

Mda si dracul are puteri nebanuite insa nu si le poate manifesta decit daca noi ii dam consistentza.
Situatii mai ridicole decit cele in care sezi in fund in nu stiu ce pozitii lotus sperind sa atingi iluminare nu am intilnit. Adevarata meditatzie (apropo se numeste CONTEMPLATIE) se gaseste numai in rugaciune si foarte putini din cei care se straduiesc pentru sa ajunga la asemenea experientze. Citeste din Sfintul Grigorie Palamas. Incearca sa asculti si conferintzele unui anume Danion Vasile care a fost si el pacalit de astfel de meditatzii, energii etc. El explica din interior cum s-au intimplat lucrurile si cum a reusist sa isi revina. E o MARE pacaleala esentialul asta la care te referi tu.

| MCRgurl a răspuns:

Eu fac meditatii la mate sa nu iau 3 laughing

| AlexandraS a răspuns:

Incearca sa nu mai citesti pe nuet rezultate de pe google laughing) is bullshit,cauta carte de osho-meditatia sau rudolf steiner-cum se dobandesc cunostinte despre lumile superioare ori carlos castaneda, dion fortune, samael aun weor sunt carti ft bune si vei invata ceva spor