E nu zau! Nu-l acceptam pe Dumnezeu pentru ca cei ce ma invatatu de El nu ma invatau bine!
Nu sunt penticostal inca si ce ai spus tu este 70%gresit! Ai dreptate nu consta doar in Biblie sunt multi cei ce nu cunosc Biblia dar sunt crestiti buni dar mult mai buni sunt cei ce si cunosc Cuvantul si-L si indeplinesc!
Nu m-ai deranjat cu nimic stai linistit, fiecare priveste lumea si pe Dumnezeu cum vrea eu am ales sa-L privesc doar pe Dumnezeu si atat!
Ok man, e hotărârea ta, eu doar ţi-am zis să cercetezi atent autenticul înainte să faci o decizie atât de importantă în viaţa ta.
Eu cred in Dumnezeu! Mi-a salvat viaţa...n-are rost să spun mai mult că mă cert cu ateii.
Desigur ca chestia cu injuratul nu are rost sa o comentezi. Nu ai cum, e prea evident ce s-a intimplat.
Ce sa multumesc doctorilor si medicinii moderne? Ca mi-au zis in fata ca nu stiu ce am? Iar eu muream de dureri in fata lor? Daca vrei sa stii, atunci nu am luat nici o pastila, desi timp de trei ani am fost grav bolnav. Asa ca e la fel de evident cine m-a ajutat, chiar daca e "doar" un duh. Insa e suficient de puternic incit sa ii vindece pe oameni.
Cit despre multumirea fata de cei care m-au ajutat la necaz, intra pe http://www.tpu.ro/......juta-dupa/ si vei vedea acolo ca e la fel de evident si in legatura cu multumirea fata de cei ce m-au ajutat, nu numai fata de Dumnezeu. Daca vei citi cu atentie, vei putea vedea ca am multumit personal fiecaruia de care stiam sigur ca m-a ajutat.
Asa ca, da, sunt pe drumul cel bun.:)
pixeltinker întreabă: