Http://www.worldometers.info/. Prea multi dupa parerea mea pentru a mai crede ca undeva acolo,exista si un facator de bine, dar stii cum e, se presupune ca toate lucrurile se intampla cu un motiv anume.
Si cati oameni se nasc zilnic sub atenta supraveghere a lui Dumnezeu? orice prost pot sa vina aici sa striga in gura mare k nu exista Dumnezeu, oricine care crede ca e mai "cool" daca arata k e "rau", altii mai destepti ca tine au realizat k intr-adevar se inseala si k exista Dumnezeu si ceea ce este scris in Biblie e adevarat. Pana la urma in cine sa ne incredem? in biblie care are peste 2000 de ani sau intr-un pustan care foloseste 1% din creierul ala al lui care duce si lipsa de neuroni? documenteazate si apoi vorbeste, nu vorbi ca orice prost fara sa ai dovezi si motive.
"Orice prost poate să zică că e există dumnezeu, pentru că nu se cere a cerceta, adică a gândi, adică a folosi creierul,": Hai, mai, chiar asa? Si cum ramine cu ce zice Biblia: "Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun?" Sau cu intelepciunea adusa de atitea ori in discutie in ea? O minte inteleapta nu gindeste, nu cauta, nu analizeaza? - Tocmai la asta te determina Biblia sa ajungi, nu sa nu gindesti, nu sa nu iti evaluezi pozitia, nu sa crezi doar fara a cerceta.
Cum ai citit-o? Doar ai frunzarit-o? Am mai intilnit din aceia care ziceau ca au citit-o dar doar s-au uitat prin ea in fuga. Daca ai fi citit-o asa cum trebuie, nu te exprimai asa. Si a trecut o zi, o noapte, si aproape inca o zi, si tu nu ai venit de la facultate, ca sa imi explici toate excrocheriile.
Atatia cati au nevoie grava sa fie bagati in masina de spalat rufe in ultima clipa ca sa nu ajunga in iad... cred. Eu personal as primi o moarte de-asta pentru o cauza mai.nobila(eu is patriot) mi-ar parea bine sa ma dau mare pe lumea ai-lalta... sunt un caz special, nu?