| SaintOcea a întrebat:

Câţi oameni mor zilnic în chinuri groaznice sub atenta supraveghere a lui dumnezău?

Răspuns Câştigător
| Damasc a răspuns:

Http://www.worldometers.info/. Prea multi dupa parerea mea pentru a mai crede ca undeva acolo,exista si un facator de bine, dar stii cum e, se presupune ca toate lucrurile se intampla cu un motiv anume.

92 răspunsuri:
| lifeForJesus a răspuns (pentru SaintOcea):

Si un copil de 5 ani știe sa răspundă mai cu talent decât tine...
Doar atât poți? hai mai încearcă...

| lifeForJesus a răspuns (pentru Astaroth):

Nu îl mai lăsa pe dracu sa își bată joc de tine...
Pocăiește-te pana nu e prea târziu!
Tu nu ești decât o marioneta a lui dracu, și nu ii pasa de tine...

Răspuns utilizator avertizat

Pentru cunostința ta generala pe care se pare ca nu o ai, un copil norma(nu ca tine) nu crede în basmele tale bolnave!

Nu mai hrăni dracul(dracii) din tine!
Tind sa cred ca sunt mai mulți!

Mai ești viu? happy

| Astaroth a răspuns (pentru lifeForJesus):

De fiecare data cand iti citesc raspunsurile ma bufneste un ras isteric!laughingnu stiu daca faci misto sau esti pe bune(nasol de tine atunci)cert e ca ma distrezilaughing)))))iauzi ce zice asta sa nu mai hranim dracii din noilaughing

| lifeForJesus a răspuns:

BloodySpirit@ Vezi ca rasul asta isteric nu-i al tău...cred ca ști tu mai bine a cui ii. laughing

Răspunsul asta de jos ii ca sa rada mai o data ala din tine...

Câți dracii au mai venit de te-ai inervat asa tare...
Spune Nu, si vino la Isus!

| Ursu12 a răspuns (pentru Trinitas):

Bun raspuns

| Boticelu a răspuns:

Se pare. ca nu cred destui in el... asa ca incearca sa ne demonstreze in toate felurile straight face

| zalisa a răspuns (pentru lifeForJesus):

Dragă, ştii tu ce+ i trist şi stupid? că până acum tu tot n+ai învăţat să scrii corect "Ştii" şi scrii tot "şti"!

| lifeForJesus a răspuns (pentru zalisa):

Ok!
Închide ca te sun eu...

| zalisa a răspuns (pentru lifeForJesus):

Nuuu dragă, că acum tocmai mă apelase gizăs să+mi zică despre locul meu pierdut din rai, fiindcă i+am spus celui mai înflăcărat susţinător al său ca e un pic...analfabet. rolling on the floor))laughing))))

| LAYILA a răspuns:

Multi... cati copii mor de foame cati preoti molesteaza copiii? da bine ca daca dumnezeu asa vrea...

| Achilles_1666 a răspuns:

Si cati oameni se nasc zilnic sub atenta supraveghere a lui Dumnezeu? orice prost pot sa vina aici sa striga in gura mare k nu exista Dumnezeu, oricine care crede ca e mai "cool" daca arata k e "rau", altii mai destepti ca tine big grin au realizat k intr-adevar se inseala si k exista Dumnezeu si ceea ce este scris in Biblie e adevarat. Pana la urma in cine sa ne incredem? in biblie care are peste 2000 de ani sau intr-un pustan care foloseste 1% din creierul ala al lui care duce si lipsa de neuroni? documenteazate si apoi vorbeste, nu vorbi ca orice prost fara sa ai dovezi si motive.

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
O gramada, dar nimeni nu stie cum s-a intamplat sau cum se va intampla.Dar stim ce se intampla acum.Carpe Diem!

Sper ca te-am ajutat happy

| cristi202 a răspuns:

Daca tu vei muri de cancer la plamini pentru ca nu ai avut grija de tine si ai fumat toata viata doua pachete pe zi, desi stiai ce se poate intimpla (nu uita, pe pachetul de tigari spune cit de nociv e fumatul, deci ai stiut!), are vreun loc in ecuatia asta Dumnezeu? E numai vina ta ca nu ai avut grija de tine. Si e numai vina celorlalti ca nu au stiut sa te convinga s ate lasi de fumat la timpul potrivit.

| cristi202 a răspuns (pentru SaintOcea):

Era doar un exemplu chestia cu fumatul, ca sa intelegi ca daca eu imi fac cu mina mea un lucru, e pentru ca eu mi l-am facut, nu pentru ca Dumnezeu vrea asta. El m-a lasat liber, si cum am fi stiut noi sa Il luam la rost daca nu ne lasa liberi!, dar eu am facut cew am vrut cu libertatea mea - m-am autodistrus, si e grav, ca nu recunosc asta, si ca dau vina pe Duimnezeu!
Dar hai sa zicem ce zici tu. Nu 99% mor de la fumat, dar procentul e extrem de mare. Nu cred ca daca ti-as da aceeasi sansa care o ai ca fumator de a muri ai accepta-o la ruleta ruseasca. Asta ar insemna sa pui doua cartuse in loc de unul in butoiasul pistolului. Sansele se dubleaza, pentru ca nu e vorba de unu la sase, ci de unu la trei. Unul din trei fumatori, barbati, mor din cauza fumatului. Statistic vorbind. Da, nu poti generaliza, dar cind vorbesti de o majoritate, vorbesti de un risc recunoscut deja. Nu te sinucizi, la sigur, ca si cind ti-ai pune streangul de git, insa te joci cu viata ta, o lasi la mina norocului, a imprejurarilor, si riscul e prea mare. Si, daca sti, vina iti apartine in totalitate, nu are nimic de-a face cu Dumnezeu asta. Ba nu, are: atunci cind ti s-a spus ca e pacat sa fumezi (pacat e tot ce distruge sau prezinta riscul distrugerii umane, la orice nivel), ai ris de asta, si nu ai luat in seama crezind ca e o prostie, si nu un avertisment. Cam asa facem noi oamenii: ridem de avertismentele lui Dumnezeu, lasindu-ne in voia sortii, ca mai apoi tot noi sa dam vina pe El ca nu a intervenit si m-a lasat sa mor din cauza prostiei mele.

"Orice prost poate să zică că e există dumnezeu, pentru că nu se cere a cerceta, adică a gândi, adică a folosi creierul,": Hai, mai, chiar asa? Si cum ramine cu ce zice Biblia: "Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun?" Sau cu intelepciunea adusa de atitea ori in discutie in ea? O minte inteleapta nu gindeste, nu cauta, nu analizeaza? - Tocmai la asta te determina Biblia sa ajungi, nu sa nu gindesti, nu sa nu iti evaluezi pozitia, nu sa crezi doar fara a cerceta.

| antiVertebra a răspuns:

Atatia cati au nevoie grava sa fie bagati in masina de spalat rufe in ultima clipa ca sa nu ajunga in iad... cred. Eu personal as primi o moarte de-asta pentru o cauza mai.nobila(eu is patriot)winking mi-ar parea bine sa ma dau mare pe lumea ai-lalta... sunt un caz special, nu?

Biblia hotaraste ce e bun. Citeste-o ca sa vezi. Si arata-mi ca au fost escroci cei ce au "inventat" Biblia. Dovedeste, si pe urma spune asta.