| CristiB93 a întrebat:

Catre atei. Daca spuneti voi ca Dumnezeu nu exista atunci de ce au existat atatia martiri in primele secole ale crestinismului care au murit pentru Hristos si au fost persecutati de romani si dati la lei oare atat de prosti sa fi fost acei oameni incat sa se sacrifice pentru cineva care nu exista eu unul vad si imi dau seama ca acei oameni sau sacrificat pentru cineva real adica Dumnezeu in care voi nu credeti altfel nu vad nici o explicatie pentru sacrificiul lor.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristi, cand un om nu vrea sa creada, nu o face si punct! Indiferent de dovezi! Necredinciosi au existat si atunci: vedeau cu ochii lor minunile savarsite de Hristos si nu credeau. Asta e. Dracul nu doarme.

Eu stiu asa: Dumnezeu te lasa in credinta ta, dar mereu, pe parcursul vietii, iti da diferite ocazii pentru a deschide ochii si a te indrepta. Cine nu vrea, asta e. Toti vom raspunde la Judecata pentru faptele noastre.

Lasand ateii la o parte, dureros este si faptul ca noi, desi ne numim crestini, nu facem mare lucru din cate asteapta Dumnezeu de la noi.

32 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Asta demonstreaza ca exista Dumnezeu.Numai cu ajutorul Lui poti sa iti dai viata pentru convingerile tale.Inseamna ca este o certitudine in viata ta. Exista Dumnezeu!

| buhuhuuu a răspuns (pentru Céline7):

Si tu unde ai invatat sa scrii? in biserica?