Exploziv ar fi fost in Romania. Ce intelegi prin "lesbiana radicala" ma rog? Crezi ca in Norvegia sau in alta parte te pun astia sa scrii in CV orientarea sexuala? Poate in republica hortodoxa romana o sa se intimple asta in curind, dar nu in tari unde banii se folosesc si la altceva decit catedrale...
"Nu credeti ca puterea data in mainile cui nu trebuie; naste monstri?"
Ba da. Este suficient să mă uit la capii Bisericii Ortodoxe.
Hmm... cat de bun e raspunsul asta. Superb
Mersi, dar nu e meritul meu. Evidentul tinde să iasă la suprafaţă.
Ai dreptate, am intalnit pe internetul asta numa preoti si popi si capi ai bisericilor care ne fac pe toti in tot felul., ba unii ies in usa bisericii si stiga huooooo la toti care nu intra si mai au si la intrare cate o cutie si un om cu un par in mana, care nu cotizeaza.poc una cu batul.Se pare ca toti sant-em buni dar ceilalti sant monstrii.Noname? avut-ai vreodata un sef ori o sefa,absurda in decizii si comportament despre care sa zici; Doamne fereste, tiganul cand se vazu sef intai l-a f...t pe taicasu? Uite de pilda, toti striga despre coruptie, ca fiind o ciuma a societatii si traficul de influenta si pupincurismul ca obedienta, dar cati au rezumat asta in cateva cuvinte care explica totul si care ar fi;; Darul inbuneaza inima dar intuneca mintea.iti inchipui ca putem trai facandu-ne placute daruri, si frumoase, fara a ne pierde simtul corectidunii al dreptatii? Cred ca de fapt inca nu santem oameni.nici n-o sa fim, cel putin nu in lumea asta. poate in alte lumi, In alte vremi.
Cred că problema e tocmai asta, că suntem prea oameni.
Nu stiu ce naiba e aia o lesbiana radicala. Sper sa nu fie ceva la fel de ingrijorator ca un ortodox radical.
E o esenta.E radicalul lesbianismului, esenta care va sa zica, tot ce are sistemul mai bun mai curat, mai pur in domeniul Dosniacilor.
Asa e. Adică haosul din lume este datorita faptului ca aceasta lume e condusa de Satan. 1Ioan5:19.
"atacul asupra familiilor tradiționale"
adica familia care isi pocneste copii si ii indoctrineaza religios e familie traditionala?
Pai te caci pe ea astfel de familie.
Pacat de copii aia. Au avut o sansa sa traiasca civilizat intr o tara civilizata. Poate totusi au invatat ceva si se trezesc si parintii aia la realitate si nu isi mai indobitocesc si pocnesc copii.
Pai da, te caci pe ea familie traditionala, dar familiile "monocolore" le pupi unde?
Defineste "monocolor"
Esti dragut. si dulce. De homalai si lesbiene n-ai auzit?
Din pacate exista infinit mai multe familii traditionale care isi indoctrineaza si abuseaza copii decat crescuti de gay
Se pare ca ii cunosti foarte bine, si te intaleg.Saracii copii, ce ocazie au ratat. apai sa-ti dea Dumnezeu sanatate si copiilor tai o viata frumoasa in Norvegia, ca e tara cilivizata care iubeste mult copii romani. Aaasa sa va ajute bunul Dumnezeu, numa voi sa fiti harnici, sa facecti cat mai multi.Patria va va fi recunoscatoare.
Da, lesbiana dracului, da in familiile traditionale care isi bat copiii ca le place sa dea din craci (e o vorba in popor, "ti-a placut sa dai din craci, acum leagana si taci", de aici expresia), si apoi nu se descurca sa-i educe si apeleaza la violenta. Habar n-au "desteptii" ce face o lovitura data de parinte psihicului copilului, strainii aia posedati stiu.
Da cum nu? ei stiu sa si faca copii de aia se *** in dos si lesbi cu limbuta ca morcovii is cam tari.
No, fiecare cum poate, daca oamenii nu-s, inca, hermafroditi . Era vorba despre aia care fac copii, pe banda rulanta, si nu stiu sa-i educe cu vorba buna.
Draguta,romanii sant ROMANI, traiesc romaneste si pana sa apara deseptii trairam cateva mii de ani fara sa ne invete nimeni, si s-ar parea ca floarea rusinii la noi pierit-a ultima data.Ii cunosc pe cei care nu faceau copii de frica ca nu mai au ce manca ei, cand parintii lor si-au rupt de la gura sa-i creasca pe dansii.Nu ma laud ca deschis-am la multi ochii sa mai faca unul ori doi copii fiindca nu sant probleme, eu avand trei,si multumesc Domnului sanastosi,voinici, unul crestin, unul ateo rokar, si o rokarita care e taman la spectacol pe stadionul Dunarea din Galati, imbracata-n negru cu capete de mort, si o cruce pe care se incolaceste un sarpe.Niimeni dar nimeni nu poate judeca pe altul cat, cum si ce face cata vreme sta in fata calculatorului si se ia dupa curente generale, barfe si prostii. Una din surorile bunicului meu a trait 101 ani, a avut 25 de nasteri normale si cand a murit ii mai traiau 5 copii torti directori. oameni care au arat campul cu boii, si mergeau la camp cu cartea in trasista.ce spui tu pentru mine sant abureli fatuca, ce ti-as putea povesti eu, daca esti femeie si romanca, s-ar putea sa -ti schimbe optica, precum bunica tipei din lantul amintirilor.
Vad ca esti fan descopera.ro, ia vezi niste articole pe adevarul.ro despre ce si cum faceau voievozii, domnitorii, sau ce zmeu erau aia. Da, romanii au trait bine ca nu cunosteau multe, acum vor sa cunoasca (de exemplu tu ai internet ) si nu le convine ce afla. Taranii traiau intr-o camera sapata in pamant, faceau sex langa copiii lor, marisori deja.
"Ii cunosc pe cei care nu faceau copii de frica ca nu mai au ce manca ei, cand parintii lor si-au rupt de la gura sa-i creasca pe dansii." astia stiu ce inseamna sa nu ai si nu vor ca urmasii lor sa traiasca ce au trait ei din cauza parintilor. E ca si cum ai zice "ii stiu pe unii care nu isi bat copiii desi parintii lor i-au batut pe ei", e logic ca fix de aia nu-i bat.
N-am nevoie de povestile tale ca o sa spui doar cat pricepi, si fiind crestin pricepi altfel. Parca vad ca "bataia-i rupta din rai".
"Niimeni dar nimeni nu poate judeca pe altul cat, cum si ce face cata vreme sta in fata calculatorului si se ia dupa curente generale, barfe si prostii." eu ma iau, sau cum?
Ba tu traiesti in UTOPIA bag sama,da nu prisep daca-s crestin ce ai de discutat cu mine? Asa traiau nemurile tale,cum zisesi pacilea? Imi pare rau draguta, dar neamurile mele, nu aveau ei chiar fiecare odaia lor, dar fetele si baietii separat, da iar parintii in odaia mare.Nu asta e problema,chestia ca ai niste prejudecati,si deci meri domnule si-ti lamureste viata, principiile, relatiile cu societatea cu oamenii, apoi vino inapoi, dar putem sta si fara sa ne vorbim, ca doar nu e obligatoriu?
O fi trait si neamurile mele asa, si si ale tale, doar ca tu nu stii si ai impresia ca inainte de 1900 oamenii avea fiecare camera lui, cu baie proprie, de fapt ce carema lui, casa lui, in aceeasi curte, 10 copii, 10 "garsoniere". Misto! Clar, inainte era mai bine. Tâpă un laic pe adevarul.ro sa iti apara articole misto, eventual cauta-le tu. Ia poftim un exemplu: http://adevarul.ro/......index.html
Cazul Bodnariu este o gaselnita care abate atentia de la politica demografica si de la cipizarea populatiei( ca sa ma exprim asa). Nici organizarea Norvegiei, sub aspect social nu este cea mai buna, nici castigul acelei secte care apeleaza la traumatizare psihica, poate chiar fizica, nu are nici o dreptate! Familia traditionala nu are ce cauta in sanul acestor 'monstri'.Ma refer la ambele parti! Si mai este o problema, pe care nu ocunoasteti, cei mai tineri, indoctrinati: Norvegia a avut parte de o situatie deosebit de tragica, referitor la drepturile femeii si familiei, dramatica, extrem de dramatica.Incepand din vremea ocupatiei naziste, urmata de 'eliberarea 'si consecintele anterioare. Cititi! Asta o sa va clarifice intrucatva! Daca mai gasiti date!