| anuicniM a întrebat:

Ce a aparut primul: oul sau gaina? Sau mai sunt si alte variante.
Va rog argumente si facte)))

Răspuns Câştigător
| TrentonChase a răspuns:

Oul, cum de am ajuns aici? Rationamentul este simplu, gainile cum le stim noi azi nu aratau dintodeauna asa...ele au evoluat din alte pasari preistorice de dimensiuni mai mari care treptat treptat au evoluat spre gainile din zilele noastre.

Si inca ceva, gaina ar fi fost imposibil sa apara prima pentru ca singura cale ca ea sa apara este sa iasa dintr-un ou, dar acel ou nu este obligatoriu sa iasa tot de la un ascendent cu 100% acelasi cod genetic.

9 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă mergem pe Evoluționism oul unei reptile din care au apărut prin evoluție păsările!
Dacă mergem pe creaționism: găina, care ulterior a făcut ouă!

| Inferno a răspuns:

Oul.

| Dorugar a răspuns:

Prima data a aparut Dumnezeu care a facut cocosul, si fiindca cocosul se plictisea, i-a smuls Dumnezeu o coasta si a facut gaina!
Vrei sa-ti povestesc si despre mantuitorul galinacelor care si-a sacrificat oul de pasti ca sa salveze si sa mantuiasca neamul galinacelor?

| Silviuloan a răspuns:

Gaina.
Tu poti manca o paine si aceasta sa nu fie facuta de cineva, un creator?
Bineinteles ca si oul a avut un creator aceasta fiind gaina...

| anuicniM explică (pentru Silviuloan):

Hahaha... dar gaina de unde a aparut?
Chiar crezi in ''creator''?

| Silviuloan a răspuns (pentru anuicniM):

Da.

Răspuns utilizator avertizat
| bogdan1004 a răspuns:

E o chestie de logica, cum am vorbit si la scoala.Te gandesti logic:oul a venit din gaina, dar gaina si ea trebuia sa vina de undeva caci nu e extraterestru, deci si gaina a venit din ou.Dar oul? E o chestie de logica si argumentare.NU poate nimeni sti

| Defreyor20 a răspuns:

Stiu cine stie acest raspuns!
Dumnezeu stie totul perfect!

Întrebări similare