| Dorugar a întrebat:

Ce a facut Biserica Ortodoxa si Dumnezeu ca sa ii ajute pe acei tineri nenorociti si arsi sau ca sa-i salveze?

Nu credeti ca era mai corect ca Biserica lui Dumnezeu sa ceara transferul celor cu arsuri ca acestia sa fie internati in biserici ca sa-i ajute Atotputernicu?

Daca nu :
Atunci cum de nu vedeti bah, ca biserica voastra bazata pe credinta a proasta este un zero barat fata de atotputernicia Stiintei si ca atunci cand sunt probleme tot la spital va duceti?

33 răspunsuri:
| Dorugar explică (pentru TicTac47):

De unde stii tu ca cel care tipa in el era diavolul?
Pai cum sa invie Hristos cand nu se stie cine este Hristos?
Unii cred asa a proasta ca Christos este un alt nume al lui Isus din Nayareth, dar astia sunt niste inculti pentru ca Christos NU este un nume ci un atribut folosit ca si cognomen, si anume inseamna "Unsul in functia de rege" si daca tu imi gasesti in Biblie faza in care Isus a fost UNS ca rege al iudeilor, eu manc toate hartiile cu care te-ai sters tu la curut, si daca nu gasesti faza asta in Biblie, inseamna ca trebuie sa te culci ca esti un pro ...stii si castigi!

| Dorugar explică (pentru TicTac47):

Concluyia este ca Diavolul este in gura mincinosului, adica a celor care tot spuneau ca a inviat, cand este la mintea cocosului ca un om mort nu poate invia

| Dorugar explică (pentru AlexeHellsing):

Nu! Este o dovada ca Dumnezeu nu exista si religia este doar o minciuna folosita ca sarlatanie! Daca acei oameni care au murit din cauza stiintei ar fi fost inviati de Dumnezeu, atunci aveam dovada ca Dumnezeu exista, dar asa el exista tot asa cum exista si magarul lui Buiridan care cica s-a pierdut in ceata