| Maxim96 a întrebat:

Ce a facut Dumnezeu pana a crea lumea vazuta si cea nevazuta?
In fine Dumnezeu exista din eternitate si El e in afara timpului, iar veacurile au fost create prin iisus Hristos.Dar totusi nu inteleg ce a fost pana El a creat lumea? In prima zi a creat ingerii? Dar pana a crea ingerii era singur?
Chiar nu inteleg! Funda celui care ma ajuta.

40 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Ce-a facut inainte?
Ce face si acum: vegheaza!
La lumea asta, la alte lumi, la alte viitoare si foste lumi.

Poate la momentul ala tocmai daduse Finish la ultimul nivel de Starcraft, the Judgement Day.

Pa!

| steve91 a răspuns (pentru RAY):

Nu, inseamna ca nu tot ceea ce exista se vede cu ochiul liber.

| RAY a răspuns (pentru steve91):

Intr-un cuvant exista doar ce isi convine tie

Trebuia sa-mi inchipui ca nu vei intelege. In fine, cred ca nici nu mai merita osteneala sa-ti raspund de-acum inainte...

| RAY a răspuns (pentru steve91):

Fi calm parca trebuie sasi iubesti aproapele uitasem una spuneti alta faceti, nici macar tu nu crezi in dumnezeu si oar in interesul tau

| Hombre a răspuns (pentru Lizzu):

"Mi-ai mai raspuns odata cu aceleasi cuvinte ca acum'
Altfel nu poate, raspunsuri si gandire stereotipica.

| Hombre a răspuns (pentru steve91):

"Ideea e ca nu-l vezi acum si probabil n-ai avut ocazia sa-l vezi niciodata. Si totusi, stii ca exista."
Pueril raspunsul tau, stie sigur ca are creier, iar garantia este aceea ca este in contradictoriu de idei cu tine si asta demonstreaza fara echivoc ca are creier fara sa si-l vada.

| RuxandraBianca a răspuns:

O sa iti raspunda chiar El in ceruri, stai linistit si nu te framanta cu asemenea intrebari inutile

| Lizzu a răspuns (pentru Hombre):

Nu e buna...

Ceea ce am spus nu contravine iubirii crestine. Ar fi un lucru lipsit de sens sa mai continui discutia aceasta cu tine, avand in vedere faptul ca nu esti capabil sa gandesti logic. Si, apropo, din momentul acesta, poti spune ce vrei, nu-ti voi mai raspunde.