anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce-a facut Dumnezeu pentru tine, de crezi in El?

11 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

1.Şi-a dat viaţa pentru mine.
2.M-a scos din mocirla păcatului.
3.Mi-a redat speranţa şi încrederea în El, dar şi în mine.
4.Zi de zi mă cuprinde cu iubirea Sa.
5.De fiecare dată când cad, mă ridică cu blândeţe!
Şi ar mai fi multe de spus.

| Urzi23 a răspuns:

Totul

| Raniia a răspuns:

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.Stiu si iti multumesc ca prin dragostea Ta si harul Tau am viata vesnica, indiferent de haosul din lume.

| shadovv a răspuns:

Eu.

| OOOLEOOO a răspuns:

''Rastafari m-a salvat de la un viitor deja pierdut''

Babaman

| danay72 a răspuns:

Tot ce sunt e datorita lui Dumnezeu.Am un scop in viata, inteleg de ce se intampla atat de multe lucruri rele in lume pentru ca ne-a dat Biblia care ofera raspunsuri biblice la toate intrebarile noastre, fac parte dintr-o religie in care oamenii dau dovada de iubire altruista intre ei si am o viata de familie fericita, ceea ce azi e o raritate, dar toate astea pentru ca ma straduiesc sa am o relatie de prietenie cu Iehova Dumnezeu, Creatorul nostru.

| NewWorldOrder a răspuns:

Cu siguranta mai multe decit mi-ai facut tu.

| dracu14 a răspuns:

Pai sa ma gandesc....nimic...si nu cred in el

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Cred in el fiindca cand am picat pe gheata acum 6 ani jumate picam cu capul si cumva nu m-am lovit cu capul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cum sa-ti spun ca sa intelegi? fiindca pari sarac in neuroni punand astfel de intrebare? iar eu nu vreau sa te conving nici de existenta lui nici de credinta mea, ca e cam mica.a facut si face zilnic.sant multe nu le pot enumera.

| Defreyor20 a răspuns:

Dumnezeu se vede dupa Creatia SA!
Credinta in Dumnezeu si pocainta ai viata, nu ai asta esti mort chiar daca esti viu pe acest pamint.

Întrebări similare