Fi sigur/a ca nimeni nu stie raspunsul la asta, dar pot sa incerc eu:
Din moment ce inainte nu era nimic nu exista nici lumina si nici intuneric, deci inainte a fost nimic, insa noi oameni intelegem prin nimic un intuneric gol in care pana si lumina ramae intunecata.
Nu e un raspuns bun sua gandit, da rpe scurt:
-Dupa oameni a fost, nimic deci intuneric (stiu ca e ciudat)
-Dupa imaginatia mea nimicul e reprezentat de inexistenta si cum intunericul exista el nu are cum sa fi exista si lumina forta opusa a intuenricului prin simpla lege a opozitie (nu stiu daca exista asa ceva) exista
-ultima varianta nu era nimic, deci era nimic
Cred ca am facut un scurt la creier.
Sti nimeni nu iti poate raspunde la asta e peste cunostintele umane si cine va raspunde isi va doa doar cu parrea, deoarece nu ai cum sa stii ce er ainainte de a fi ceva, poate exista un alt univers si din mai stiu eu ce catastrofa am aparut noi peste ei.
Scuze, dar sunt obosit si incoerent, oricum buna intrebare.
Bafta cu aflarea raspunsului si scuze de greseli.
Pai...eu cred ca Dumnezeu a creeat dimensiunea noastra dintr-o alta dimensiune deci asa cred eu ca se poate raspunde la intrebarea "cum de Dumnezeu a existat din totdeauna cand toate au un inceput".si desigur exista ceva dar nu in dimensiunea asta. inainte de dimensiunea asta erau una sau mai multe dimesiuni.asta e doar una in plus...eu cel putin asa cred
Merci, aveam o impresie greșită despre stele. Merci din nou pentru că m-ai "actualizat"