Bunatatea lui Dumnezeu da tuturor viata, suflare si toate lucrurile.
Ce bun este Dumnezeu! El descoperain actiunea Sa nu numai slava si puterea Sa, ci si bunatatea si dragostea Sa fata de oameni.''El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni, si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti''.O seara binecuvantata!
Vezi ca ii faci de ras pe crestini. Spui numai prostii care nu sunt in conformitate cu Cuvantul lui Dumnezeu si aduci jigniri si injurii mai multor utilizatori. Un bun crestin nu vorbeste ca tine. Esti crestin numai cu numele. Tocmai din cauza caracterului tau josnic nu am vrut sa intervin de cate ori aberai ca sa evit un conflict, dar se pare ca acesta este rolul tau aici. Pacat.
Cred ca acesta ar putea fi un raspuns!
"Caci Dumnezeu asa a iubit lumea, incit pe Fiul Sau Cel Unul-Nascut L-a dat ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. " Ioan 3, 16
1 dovedeste ca exista dumnezeu
2 dovedeste ca a existat isus
3 dovedeste ca a inviat
apoi mai vorbim
Asa scrie in Cuvantul lui Dumnezeu. Oamenii de stiinta au confirmat veridicitatea Scripturii.
Dovedeste ca oamenii de stiinta au spus asta da-mi un articol
Http://crestintotal.ro/......testament/
Am multe carti in care cercetatorii ajung la concluzia ca Biblia este adevarata.
Pentru ca omul reprezinta unica creatie a Domnului. Daca El ne-a facut dupa chipul si asemanarea Domnului inseamna ca a iubit omul inca din prima clipa dupa ce L-a facut.Stim ca Dumnezeu nu vrea sa-l piarda pe om pentru faradelegile lui, ci sa-l salveze de la pieirea vesnica.
Articol scris pe un sit crestin ce sa spun ce mare dovada, si eu pot scrie articole oricine poate asta nu dovedeste nimic
Bunul simt si educatia. Dar exista si un regulament pe care trebuie sa il respecte. Dar eu cred ca are mai multe conturi, de aceea isi permite sa foloseasca asemenea cuvinte.
Am citit articolu nici o dovada, da-mi o dovada reala nu vrajeli
Pai pe baza acestei afirmatii neargumentate pot veni si eu si spune. Ca Unicornul Invizibil Roz este viu...
Vezi,ai cerut un articol si ti-am dat.Si tot nu crezi.Iti recomand mai multe carti ca sa citesti sa te convingi ca Biblia este o carte adevarata!
Mi-ai dat niste versete din biblie de fapt asta e si baza crestinismului biblia
Din moment ce esti convinsa de existenta lui ce rost au intrebarile tale aici?
Daca doriti, scriu eu acum pe o foaie. Mai pun si cateva "reguli" care sa mearga la sufeltul oricui, si-mi fac o secta.
P.S.: Nu vreau sa interpretati Unicornul Invizibil Roz ca o "mistocareala" la adresa dumneavoastra: http://unicornulroz.info/......ogul-asta/
Dumnezeu a vrut sa ne castige dragostea, ce poti sa-i ceri cuiva mai mult decat sa moara pentru tine?