Numai un om prost ajunge ceva ce urăște și după mai e și deprimat din cauza asta. Deci nu pot să mă pun în situația de a fi atât de proastă.
N-ai inteles, nu am spus ca a devenit nimeni lucrul pe care il uraste, spun doar ca asta ar fi o eventuala solutie. Intrebarea era daca tu ai deveni acel lucru pe care il urasti sau nu.
Gandeste-te: O caprioara daca ar putea ar deveni lup?
Și eu am răspuns că n-aș fi așa de proastă să devin un lucru care-l urăsc.
Oamenii se schimbă dar când ajung exact cea ce urăsc depășește limita penibilului. Chiar dacă ar fi o eventuală soluție e o soluție penibilă când se pot găsi și alte variante.
As fuma un joint incercand sa ma calmez dupa care m-asi gandii la versurile baietilor de la bug mafia- 'Fiindca lumea e nebuna si rea dintotdeauna Frate, daca poti, tu sa fii mai bun ca ea"
Cand moralul e la pamant Dumnezeu e gata sa sara in ajutor, caci El ne cunoaste si ne iubeste si ne ajuta daca ne intoarcem sinceri la El
Eu nu caut o lume perfecta ca asa ceva nu exista intotdeauna vor exista diferiti oameni cu comportament diferit si diferite obstacole care vor aparea in calea mea, dar voi face tot ce pot ca sa trec peste ele si ca sa-mi indeplinesc scopul pe care mi l-am propus.Nu as deveni veac ceva ce nu doresc sa devin chiar daca asta inseamna ca nu o sa ma pot integra in respectiva societate sau nu o sa ma pot intelege cu majoritatea dintre oameni.Prefer sa raman in continuare acelasi eu pentru ca asa consider eu in sinea mea ca este bine si sa-mi urmez visul chiar daca asta ma va ucide.
Moartea nu o sa fie niciodata prietenul meu chiar daca asta ar fi singura mea optiune.Nu o sa-mi schimbe cu nimic obiectivul pe care mi l-am propus sa-l indeplinesc.
Daca moartea imi face cu ochiul eu ii fac cu mana (semn de luat ramas bun). Nu pot fi obligata sa ma schimb in rau, de devin mizeria de care m-am ferit mereu, asa ca ma chinui sa ma mentin si sa ma comport exact asa cum mi-as dori sa se poarte ceilalti cu mine, sa incerc sa dau un exemplu, sa fiu multumita ca exista cel putin o persoana in lumea asta a carui gandire imi place si care are un comportament pe masura, sa fiu impacata ca turma nu m-a limitat si nu mi-a stricat principiile.
Interesanta afirmatia. Si eu m-am gandit de o sumedenie de ori la aceasta posibilitate, insa de ce sa alegem moartea cand noi singuri ne putem schimba viata. Noi trebuie sa decidem ce facem, iar ca sa ajungi ceva in lumea aceasta trebuie uneori sa fi nesimtit, badaran si egoist, fiindca altfel de vor calca ceilalti in picioare.In Romania si nu numai, se aplica legea junglei.Esti puternic supravietuiesti.Nu esti, te omori.Moartea nu este o solutie.Iti gasesti un punct de sprijin in viata si vei vedea ca totul se va schimba in bine. ( Stiu ce zic din proprie experienta, fiindca am vazut moartea cu ochii din cauza anumitor persoane, si dupa aceea m-am schimbat 180 de grade )
Nu m-as mai uita la atatea filme SF/horror, fantasmagorice tocmai ca sa nu ajung sa-mi pun astfel de intrebari.
Cei aia?
Un medicament pentru cănd ești stricat la stomac ca să întărească...scaunul
Mersi
Multumesc
Aura143127 întreabă: