Din punct de vedere spiritual, ca si cetatean al cerului aici jos pe pamant, ma dedic sa spun cel mai importan lucru din lume chiar daca nu va produce un puternic impact asupra persoanei respective.
Convinge-ma acum ca l-ai vazut pe Dumnezeu, sau pe Fiul sau, sau orice alt sfant ce-si face veacul in transcendent.
Se simte supararea ta, eu nu l-am vazut, stiu ca exista pentru ca ma ajuta, te mai poate ajuta istoria daca nu crezi in Biblie, mai este un singur lucru care daca vrei sa te convingi te ajuta, sfintesteti viata si El ti se va face cunoscut, tu esti cel care trebuie sa te convingi incepe cumva.
Http://www.tion.ro/......ma/1238542
baiatul era pocait si mama lui, stau la mine in zona
Daca as sti ca nu va crede niciodata, de ce sa imi bat capul cu a-i spune cel mai important lucru pe degeaba? Nu il zic mai bine aceluia care vreodata va crede?
De obicei nu esti crezut in momentul in care ai inselat o persoana sau ai mintit-o.Dar daca cineva iti spune tot timpul adevarul, atunci o crezi pentru ca sti ca nu minte. Tit1:2
L-as spune chiar daca nu ma crede, macar am constiinta curata si impacata chiar daca exista o mica sau mare doza de regret si tristete.Numai bine
Am intrebat ceva dar, sper sa treci cu bine peste toate multa sanatate.
Emile mamica iar nu ti-ai luat pastilele de dimineata, iar aiuresti oamenii pe TPU.