Din nefericire soferul NU a ascultat de semul dat de Dumnezeu. In acea filmare un autoturism SE OPRESTE iar soferul il apostrofeaza pentru gestul acelui sofer inpingandu-l fortat sa mearga spre tornada, masina mica trece (sub paza lui Dumnezeu) iar autobuzul este lovit din vina soferului si a calatorilor care l-au indemnat sa mearga inainte. Vedeti din nou inregistrarea.
Cam asta face frica din oameni se agata de orice sperant cât de mica
Dacă eram în autocar probabil ma băgăm sub scaun, gândindu-mă ca poate dacă mor scap de datorii )
Ateii se fac vinovati de acest incident nefericit. Ei aleg stiinta limitata a omului care este ceva rau atata timp cat ignora pe Dumnezeu. Ei aleg sa cunoasca raul. Ei sunt majoritari in aceasta lume.
Adam si Eva erau atei si au ales stiinta in detrimentul ascultarii si respectului pentru Dumnezeu creatorul lor.
Informatica este o indeletnicire ateista.
Am mai scris asta, dar mai scriu p data ca prea se potriveste :
Ce curioşi îmi par ateii
Sfidând pământul, cerul, veacul,
Imploră-n disperare zeii
Atunci când văd c-au dat de dracul.
Si uite ca in naivitatea ta cu care te crezi mai superior si desptept decat altii, oamenii aia au procedat corect, nimeni nu a fost vatamat sau omorat cu toate ca tornada ii putea face praf, vezi tu vezi cu mandrie numai slabiciunea unui om, dar partea buna nu, evident ca soferul avea sanse sa treaca daca nu era acel vehicul care sa se opreasca.
kriystina19 întreabă: