anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ai prefera intre o lume plictisita si plina de homosexuali si o lume nebuna unde razboiu e peste tot si sangele curge?! Oare Dumnezeu unde se gaseste in aceasta categorie? Ofer funda

7 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nu as prefera niciuna. Sper ca lucrurile sa se indrepte. Sa nu mai fie nici lumea plictisita, nici sa se umple de... Iar razboiul sa fie cat mai rar, poate chiar deloc. Dum spiro spero.

| Narfundo a răspuns (pentru sabin89):

Cum vezi tu o lume dreapta" asa cum zici tu?

| sabin89 a răspuns:

Cum vad eu o lume dreapta? Asa cum o vede toata lumea. Sa fie inlaturate toate nedreptatile si sa traim ca frati. Si Eminescu a trimis o scantee prin intuneric cand a zis: Zdrobiti oranduirea cea cruda si nedreapta/ Ce lumea o imparte in mizeri si bogati./ Faceti ca-n asta lume sa aiba parte dreapta/ Egala fiecare si sa traim ca frati.

| 4b a răspuns:

Mi-ai dat sa aleg din 2 saracii de variante...nici una nu mi-e pe plac, normal.
Dumnezeu se gaseste in cerwinking
Salut

| AlexeHellsing a răspuns:

Aș prefera să încerc să le schimb pe amândouă.

| IoanieCriminalul a răspuns:

Eu prefer o lume nebuna unde e razboi si peste tot curge sange! E mai bine asa decat sa stai intro lume plictisita!

| C4JC a răspuns:

Ceea ce se intampla in jurul nostru este urmarea neascultarii de Dumnezeu.Si daca tot ai amintit de Dumnezeu : http://pt.desiringgod.org/......roving-god
Imi place ultima intrebare. :) Dumnezeu nu a fost niciodata de acord cu pacatul si nu poate sta cu pacatosii pentru ca e sfant la fel cum lumina nu poate sta impreuna cu intunericul...ori una ori alta.Intunericul e lipsa luminii. :) Daca oamenii au ales intunericul atunci traiesc in intuneric. Sper ca te ajuta raspunsul meu. :)