| RAY a întrebat:

Ce ai spune unei famili care si-a pierdut copilul la intrebarea de ce Dumnezeu mi-a luat fiul?

11 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Noi trebuie sa avem intotdeauna incredere in Dumnezeu. Oare si-a unit Dumnezeu fortele impreuna cu Satana si ingerii lor sa distruga neamul omenesc? Unde s-a mai auzit de asa ceva?
Stim despre Dumnezeu ca El este Atotstiutor (sau cel putin unii au auzit despre acest atribut al divinitatii). Astfel dar, in intelepciunea Sa, Dumnezeu stie ce este cel mai bine pentru fiintele oemensti. El da viata si tot El ii pune hotarele. El "tine cheile locuintei mortilor". El stie despre pruncii si copii care nu au apucat sa isi traiasca zilele pe pamant daca acestia vor fi mantuiti sau nu. Unii din acesti copii, ca ei sa fie mantuiti, Dumnezeu le poate scurta zilele pe pamant tocmai pentru ca sa le poata oferi vesnicia.
Oricum, aceste lucruri ne depasesc pe noi. Noi trebuie doar sa avem incredere in Dumnezeu ca El ne cauta binele mai mult decat ni-l dorim noi. Iar preocuparea noastra este ca sa sa fim si noi mantuiti impreuna cu copii nostri.

| RAY explică (pentru anonimg):

Ce legatura are omule ce scrii tu cu suferinta unor persoane, voi chiar duceti lipsa de empatie, nu va pasa

| anonimg a răspuns (pentru RAY):

Daca noi vom pune suferinta noastra mai presus de planurile lui Dumnezeu, atunci cu nici un chip nu vom vedea Imparatia lui Dumnezeu.
Daca suferinta noastra nu are nadejdea invierii, atunci Il facem pe Dumnezeu mincinos, si aratam necredinta.
Dar tocmai pentru a avea speranta -in cele mai mici si cele mai mari suferinti- a murit Domnul Hristos: ca sa avem nadejde in suferinta.
Este bucuria lui Satan sa vada sufletul zbuciumat in suferinta si fara nadejde.
Ce priveliste pentru ingerii buni: ei vad multimi de oameni fara nadejde si fara speranta, si nu apeleaza deloc la increderea pe care Dumnezeu ne-o ofera ca o ancora a sufletului. Nu pentru aceasta a murit Domnul Hristos? Nu pentru ca noi sa avem nadejde si speranta in incercare, in suferinta? El ne spune: "Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna." (Matei.11:28)

Te ai bucurat cand ti a murit parinti? cineva drag?

| anonimg a răspuns (pentru RAY):

Nu cred ca exista om care sa nu fi fost la mormantul unei persoane dragi (nu vorbesc de prunci).
Dar in acele clipe putem -si trebuie- sa ne prindem de fagaduintele lui Dumnezeu: ca El ne iubeste si ca stie ce este cel mai bine pentru noi.

Desi te ai bucurat, ce om esti

Răspuns utilizator avertizat
| DeyCj a răspuns:

Care mi-a pierdut copilul meu?
Ce să-i zic.Nimic, dar soției lui i-aș face o invitație politicoasă ca să mi-l facă înapoi(cu mine dară) laughing
Cu întrebarea tradusă, eu unu i-aș răspunde „Pentru că așa a vrut"

| lilianaadelina a răspuns:

"Putere maxima, nimic nu este corect in viata asta iar religia e doar ceva de fatada, la fel ca dumnezeu"

Întrebări similare