Am zis eu în altă parte că musulmanii sunt născuți pentru răzbunare, pentru violență. Cred că Allah sau Mohamed i-a învățat să înjure.
Musulmanii sunt violenți din fire; și din pricina aceasta ei nu trebuiesc acceptați în alte țări decât în cele musulmane -și prin teleportare, nu pe deasupra sau dedesubtul altor state. Pentru că oriunde se duc vor duce cu ei și violența, răzbunarea.
Păi dacă ar fi fost o paradă gay, te-ai fi așteptat, nu?
N-ar mai fi fost nimic deosebit. ))
lol, nu stiu cat de crestini sunt aia, dar chiar si asa se vede diferenta de comportament.
"this is a Christian country"
Hahaha.
Regatul Unit nu a fost niciodată o tara creștină la origini.
Creștinii au invadat Europa, deci și marea Britanie cu război, în aceeași măsură în care musulmanii vor sa invadeze toată Europa cu război, în zilele noastre.
Creștinii și musulmanii sunt în aceeași oala în ce privește violenta și imperialismul religios.
Bineînțeles, ambele fac parte din coaliția abrahamica, create de aceeași oameni.
Creștinismul și islamul sunt doua religii STRĂINE de pământul european.
Și conflictul asta dintre creștinism și islam este de fațada.
Ambele promovează aceleași idei evreiești pentru ca ambele sunt create de evrei.
Ambele sunt ACELEAȘI în esență.
Ce contează dacă Europa este musulmana sau creștina având în vedere ca ambele nu au ce cauta aici?
Atâta timp cât popoarele Europei nu-și vor recăpăta conștiința propriei religii, propriei culturi, nu exista scăpare pentru salvarea lor.
De ce indienii și-au păstrat cultura și uite ca Hinduismul încă prospera, acesta rezistând misionarilor VIOLENȚI creștini, rezistând inchiziției din Goa, rezistand impotriva misiunii de cucerire culturala, inițiată de creștini?
Cine se uita în istorie va vedea ca, creștinismul a dat dovada de aceeași violenta precum islamul, poate chiar mai rău.
Chiar ca. Nordicii il aveau pe Odin, romanii pe Jupiter, etc.
Dupa cum vb pari a fi satanist, doar in biblia satanista se vorbeste despre cum se inchinau oamenii in antichitate lui satan (idoli) si apoi au indraznit crestinii sa opreasca sacrificiile cu oameni si toate atrocitatile facute in numele idolilor.
Mor.Ai dedus tu asta? Hai sa te lumineze tata. Daca am zis asta, inseamna ca sunt satanist?Nu exista satana, cum nu exista zei.
Ai doua conturi, Octavian?
Nu
reihiuke întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: