Raymusic este victima unui complot din tabara ateilor.
Apoi :
El are o ascensiune fulminanta,este ateul cu cel mai mare potential.
Apoi :
Ideile lui sunt de o inalta tinuta si au atras de la sine invidia confratilor atei.
Apoi :
Am inteles ca satanistii, deghizati in atei, sunt contra lui raymusic.
N-am nimic cu el, nu mă duc să-i dau cu tigaia în cap dar totuși face ateii de râs în ultimul hal. Cred că am mai răspuns la o întrebare asemănătoare, vă place să vă repetați?
Oricum, poate merită să discuți, dacă înțelegi ce vrea să zică și dacă el înțelege ce te obosești să-i spui, iar dacă nu înțelege îți dă repede ignor.
Nu stiu ce are toata lumea cu el. Mi-e indiferent, singurul lucru deranjabil este faptul ca el se da mare destept cand toata ziua asculta numai manele, nici la liceu nu a intrat, face seralul si el vrea sa imi demonstreze mie ca e buricul pamantului.Asta ma deranjeaza la el ca nu sta in banca lui linistit. Si ce sa merite sa discuti? Eu am discutat odata cu el aproape o ora un subiect si la urma imi zicea numai aberatii. Concluzia a fost: ca ori am vorbit singura el nu a citit nimic sau citea dar nu intelegea. Dar pe parcurs vazand raspunsurile lui mi-am dat seama ca el saracu chiar nu intelege ce citeste si acum imi pare rau ca mi-am pierdut timpul de pomana cu el! Deci cu raymusic nu poti discuta! ca el tot cu ideile lui te ia.El nu stie sa faca diferenta intre un lucru ingaduit si unul dorit, foarte complicat.
Nu stiu cine ii mai raspunde ca la toti care nu au fost de acord cu el le-a dat ignore
Eu nu am nimic su ateii.Insa soimos m-i s-a parut mult mai educat. Fapt pentru car continui sa discut cu el pe teme religioase.
Raymusic, nu prea e educat.Parerea mea.
Uite mai este sinx care tot ateu e.Dar e educat.Sau chiar si lozzila
Insa raymusic,nu prea e educat,si in privinta mea nu prea poate fi remediat.
Deci nu am nimic cu ateii,dar e nu e doar ateu, e si nepoliticos, si rautacios.
E de treaba. Singura problema este ca mentalitatea lui este diferita de a noastra si din cauza asta se ajung la atatea conflicte.
Ideile lui nu sunt asa proaste cum spun alti. Mie unul mi s-au parut interesante. Doar pentru ca o persoana are o mentalitate, sa zicem asa, mai ingusta, nu inseamna ca e si proasta.
Ce sa discuti cu el cu cineva care are un comportament arogant, se da destept acum serios parca ar fi varul meu de 5 ani atat de sacaitor este oricum nimeni n-are dreptate in afara de el. Si nu cred ca el e victima ci altii sunt victimele lui.Precizez ca nu am nimic cu ateii pentru ca si ei sunt oameni si chiar de treaba.
Daca te referi la AntiRaymusic, imi vine sa rad. E doar un maimutoi (in varianta feminina, daca e cazul) care doreste putina atentie. E unul din turma care, cand aude cuvantul "ateu", afirma ca e scarbit desi nu stie ca atei sunt mult mai inteligenti decat crestinii. Si mult, mult mai inteligenti decat el/ea. Asa ca noi stam linistiti(cel putin, eu), intelegand ca pe TPU mai sunt copilasi ipocriti care se cred asa cum nu-s si nu vor fi niciodata
Imi pare rau dar nu l-am primit chiar nu stiu de ce, mai incearca.