Ai incercat sa vorbesti cu parinti tai inainte de a te gandi la magie?
1)in cazuri de genul acesta apelatul la vrajitoare =pacat de moarte =nu ai voie sa te inchini la doi domni, nu poti scoate mizeria folosind mizerie nu poti face lumina cu intuneric.2)Cauti carticica de Rugaciuni a bunicii si ii dai drumul pe citit dar cu credinta si cu luare aminte 3) Scoti Sf Psaltire de pe internet si citesti zilnic o catisma (numai cu binecuvintarea Preotului) eu am citit si fara si nu am patit nimic 4) Si cea mai de capatii te duci la Sf Biserica si ii povestesti unui Preot necazul tau si te va ajuta.Nu ai incredere in preotii de cartier, te duci la Manastirea Cernica si ceri sfatul unui preot de Manastire si te va indruma.Cu post si rugaciune este imposibil sa nu reusesti. Casa ar trebui sa fie sfintita mai da si tu cu tamiie din cind in cind, pina vine un preot sa o sfinteasca si o sa vezi ca toate se linistesc
Dar nu cumva oare în noaptea în care bunicul tău a murit aţi pus doliu la poartă? Şi dacă da, acel doliu era o pânză neagră.
Şi dacă pânza neagră a fost tăiată (cu foarfecul! - tanaaaa!) dintr-o bucată de pânză mai mare? Şi dacă a fost tăiată chiar acolo la faţa locului - la poartă?
Ai epuizat toate explicaţiile raţionale ca să ajungi la magii, blesteme, draci, laci, popi, biserici, cristoşi, demoni şi alte cele?
Nu te mai gandi la blesteme fiindca nu exista asa ceva. exista doar noroc si ghinion. tu ai ghinion, asta e obisnuieste-te (asa am facut si eu)
Daca nu stii de unde vine blestemul (in caz ca e un blestem) nu ai ce face decit chestii generale, cheama un preot sa sfinteasca casa si mergeti des la biserica.
Mergi la prot si roaga-l sa te ajute cu niste rugaciuni, iti va spune ce sa faci, si pot sa-ti dau si eu un sfat.cand te rogi,fa-o cu voce tare,si spune;{dar sa te auda si parintii}; Si da-le doamne gandire buna si minte,acestor oameni care m-au facut pe mine din dragoste,ca sa traiesc in certurile lor ca in iad,in loc sa se iubeasca si sa se respecte ca doi soti, la bine si la greu, si sa nu se mai certe de parca ar fi de adunatura.si ajuta-ma sa nu ajung ca ei.amin.sa vezi ca o sa foloseasca.
Trebuie sa vorbesti cu preotul. Cred ca ar trebui oficiata o sfestanie sau maslu la tine in familie, acasa. Si partea cu foarfeca, se poate ca in timpul in care a murit bunicul tau, cineva sa fi taiat vreo suvita din parul lui. Pe baza asta se pot face lucruri rele sau blesteme, cum ai zis.
Ai zis bine, totul e din cauza bauturii. Numai mintile inguste dau vina pe farmece si vrajitorii, iar daca tu crezi in prostiile astea nu ai decat sa te duci la babe, vraci, vrajitoare si ghicitoare in matreata sau mai stiu eu ce sarlatani care-ti vor lua banii, frecandu-se pe maini ca au mai intalnit un fraier. Daca chiar crezi ca asta te linisteste, atunci du-te macar la biserica si roaga-te la Dumnezeu. Faptul ca unii oameni se cearta din orice nu inseamna ca-s vrajiti, ci ca pur si simplu nu se mai iubesc, nu se mai suporta, ba chiar se urasc si nu trebuie gasit un motiv ocult pentru asta. Asa cum se naste, dragostea si moare, e ceva firesc, nimic nu dainuie la infinit. Si daca chiar vrei un motiv, iti spun eu un motiv real si des intalnit: bautura e cea care ia mintile oamenilor.
Pai din cate stiu eu ar trebui sa te duci la o tiganca care se pricepe la magie alba.si iti spune ea ce trebuie sa faci.e ft posibil ca candva sa iti fi blestemat familia din invidie, egoism si altele.ai grija de tine.