| Pufuletica98 a întrebat:

Ce ati face daca ati fi Dumnezeu pentru o zi?(raspunsul cel mai util va primi funda!)

PS:va rog sa raspundeti serios fara sa insultati.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Le-as da tuturor oamenilor credinta ca sa vina la mantuire! Insa, Dumnezeu a lasat pe om sa aleaga. Fara vointa, omul nu ar fi putut face nici o alegere, ar fi fost doar un robot sau o marioneta. Adam nu a fost fortat sa Il iubeasca pe Dumnezeu din instinct. El putea alege sa aiba partasie cu Dumnezeu sau sa Il ignore. El putea alege sa Il iubeasca pe Dumnezeu sau sa Il urasca. Putea alege sa I se supuna sau nu.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Omul are nevoie de banii ca sa poate duca o viata decenta nu de basme primitive ema degeaba leai da credinta daca ei ar continua sa fie rai

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru the2k):

O sa te vad eu ce vei zice cand vei sta inaintea lui Dumnezeu!

| EmaS a răspuns (pentru the2k):

Dar cand vei vedea locul in care iti vei petrece vesnicia? Eu am visat iadul si nu as dori nici macar dusmanilor mei sa ajunga acolo!

| spookydrums a răspuns (pentru EmaS):

O sa spuna "da-mi o bere".

25 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu ai voie sa faci discriminari.Cred ca oamenii rai ca tine ar trebui sa dispara de pe suprafata pamantului.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Cum era cu "poporul ales al lui dumnezeu", cu "gay", cu "persoanele de alta religie", cu "atei" si alte cazuri de genul?

| spookydrums a răspuns (pentru EmaS):

De ce sa nu discriminezi, cand e clar ca sunt diferente? Tiganii sunt niste gunoaie, ar trebui sa dispara ei de pe fata pamantului, ca ii fac umbra degeaba. Care e rostul lor aici?

| Inferno a răspuns:

A-si intelege realitatea.

| Pufuletica98 explică (pentru Inferno):

Ce?

PS avatare frumoase n-ai?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pufuletica98):

Tu stii macar ce reprezinta acea poza de la avatarul lui si cine sunt oamenii din ea?

| Inferno a răspuns (pentru Pufuletica98):

Ce avatar mai frumus de atat vrei. Triumful inteligentei asupra materiei, inteligenta intr-o singura imagine.

| Pufuletica98 explică (pentru Inferno):

Mda...

| Pufuletica98 explică (pentru anonim_4396):

Sunt eu cu nepotelul meu (fiul surorii mele).

| Pufuletica98 explică (pentru anonim_4396):

Ah de la inferno? am inteles de la a mea! Pai poza de la inferno reprezinta persoane ce nu au avut parte de dragoste.

laughing

... laughing

| DrugFree a răspuns:

Un răspuns serios cere o întrebare serioasă. Dacă tu pui o întrebare neserioasă, iar majoritatea o consideră o întrebare trivială, te asigur că nu vei avea ''o binecuvantare'' de răspuns.

| Pufuletica98 explică (pentru DrugFree):

Am pus o intrebare serioasa:ce ai face daca ai fi Dumnezeu pentru o zi si nimic mai mult.Macar raspunde si nu mai ocupa spatiu aiurea.

| DrugFree a răspuns:

Eu ocup spațiul aiurea, când eu am dreptate, iar tu nu? Eu doar încerc să nu ți se raporteze întrebarea, dar o întrebare că asta ar trebui raportată cu caracter irevelant.
Decât să ai fantezii mai bine ai pune o întrebare mai calumea. În fine, eu nu mă cert cu cineva care nu înțelege ori de câte ori i-ai spune.

| RAY a răspuns:

E trist ca in secolu 21 sa credem in asa ceva, eu daca as fi dumnezeu as face sa fie egalitate intre oamenii, sa se iubeasca intre ei, sa iubeasca stiinta cu toti, as desfinta saracia, bolile, as crea raiul pe pamant si nu as avea nevoie de sclavi care sa se roage mine, ps observ ca ema a luat funda si nu a spus ca face nimic concert o ducem prea bine asa e

| ThatWeirdFuck a răspuns:

Le-as spune crestinilor ceva de genul "Ba, voi chiar credeti ca toate chestiile din biblie sunt adevarate? Le-am scris cand eram beat." si dupa as chema ateii si pe Satan la o petrecere in rai.