Satan e un heruvim cu o putere mare, dar azi din nefericire, el e conducatorul acestei lumi. 1Ioan5:19
Cei mai multi se inchina vrajmasului chiar si daca acesta nu are puterea dorita...
Daca Satana ar fi avut puterea divina, atunci si-ar fi ucis toti inchinatorii; iar la urma s-ar sinucide si el.
Totusi, el este o fiinta creata, limitata. Citeste de aici: http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html "Adevărul despre îngeri".
Eu m-am nascut intr-o lume care, in marea ei majoritate, credea ca d-zeu e atotputernic si ca trebuie sa ne inchinam lui. Cu toate astea, eu si multi altii nu ne mai inchinam pentru ca ne-am maturizat in gandire. Deci nimic nu m-ar face sa cred ca daca ar fi fost rolurile inversate si satan ar fi fost zeul "principal", eu m-as fi inchinat lui.
Extraordinar.De parca nu se intelege ce-a vrut sa zica.
ÎNNĂSCÚT, -Ă, înnăscuți, -te, adj. Care aparține cuiva din naștere, cu care se naște cineva; congenital, nativ. – În + născut (după fr. inné).
NĂSCUT2, -Ă, născuți, -te s. m. și f., adj. (Cel) care a căpătat viață, a luat ființă, a venit pe lume. ◊ Întâiul (sau primul, al doilea, al treilea etc.) născut = copilul cel mai mare (sau al doilea, al treilea etc. copil) dintr-o familie. Nou-născut = a) copil care abia s-a născut; sugaci; b) fig. renăscut. – V. naște.
Ai inteles ideea?
"innascut inseamna ca te nasti cu ceva in plus ex mostenire" -
Cam atat cu pretentiile...
PS: Ai vorbit cu Costel?
Satana si Satan sunt doua personalitati diferite. Informati-va si voi. Ateii... :\
danut întreabă:
unbaiatanonim întreabă: