Dacă te duci la fast-food în timpul postului ar fi ciudat pentru că pe cutia de mâncare ar trebui să scrie: Asta e o ispită, ești creștin sau ceva de genul. Nu mereu ar fi o idee atât de bună. Părerea mea...
Nu mi se pare normal ca cuvantul lui Dumnezeu sa fie pus langa un sandwich.Este prea demn.
Link-urile merg, trebuie sters acel %20 care apare dupa ce dati enter.
Daca nu pun versetul, degeaba, cel putin la noi, desi trimiterile sunt cu folos, "Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică." santaj, " Căci cel neprihănit de şapte ori cade, şi se ridică, dar cei răi se prăbuşesc în nenorocire." amenintare, sigur sunt si alea cu iad si chinuri vesnice.
La noi au folosit unii de la un cabinet medical sau ceva de genul asta niste citate biblice pe niste panouri publicitare. A sarit BOR-ul de cur ca se folosesc de imaginea lor (care imagine nu stiu, dar in fine), mai ales ca citatele respective nu sunt proprietatea lor...
In SUA nu poti sa mergi nici pana la toaleta si sa nu vezi pasaje biblice peste tot. Sunt cam obsedati, si nu-si cunosc deloc constitutia. Sa-i vada acum Thomas Jefferson, cred ca s-ar tot sinucide la loc.
Link-urile nu functioneaza.
Si nu-mi plac citatele, mai ales daca nu stiu in ce context au fost folosite.
Nu sunt adepta fast-food-ului, asa ca nu ma prea intereseaza ce scrie pe pachet.Si nici pe altii, atata timp cat stomacul e plin, nimic nu mai conteaza.
In Oradea am vazut asta, pe niste sticle cu suc. Probabil nu ar tine la tine, dar mie mi-au placut.
Link-urile vad ca nu merg in alt browser.
Aici sunt pozele repostate:
https://pbs.twimg.com/media/BmKvr1HCUAIEzHw.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BmKwyoWCQAEw0xf.jpg
Am o singura problema la faza asta (trecand peste partea in care toti crestinii ar face spume daca in locul pasajelor biblice ar fi fost pasaje din coran spre exemplu) : de ce sa nu postezi chiar ce scrie acolo?
Ce rost are sa zici "Vasile 12:32"? Unde-i logica? Poate ca eu nu stiu ce zice Vasile si mai mult ca sigur nu pastrez ambalajul sa ma duc acasa si sa incep sa caut pe net (ca poate n-am biblie) sa vad ce a vrut individul sa zica.
Nu mai bine puneau chestii gen "Da si altora ba zgarcitule - Vasile 12:32"?
Astept mesajul tau privat!
L-am trimis. Dureaza cateva minute cred.
Poate se bazeaza pe faptul ca fiind curiosi, o sa caute versetul si de acolo o sa citeasca mai mult, pana sunt terifiati de iad si se pocaiesc, la propriu, ca nu cred CA CAtolicii au fost cu ideea, sau scrie undeva si n-am vazut.
Ah il tin minte pe michael shermer
citatele ti-ar afecta subiectivitatea sugerandu-ti sa traiesti altcumva. ar fi un fel de comunism. ce se incearca si in japonia, revolutionalizare. daca incerci sa controlezi mintea omului de acum o controlezi si pe cea din viitor. lasand asta, avem niste cesti foarte dragute cu citate biblice mi se par o amenintare.
crestinul care serveste cafeaua ar fi foarte vinovat
"How wilt thou say to thy brother, ‘Let me pull the splinter out of thine eye,’ when, behold, a plank is in thine own eye? Thou hypocrite!" (Matthew 7: 4-5).
psihanaliza intr-un singur verset, cum moralistii nu servesc legea dar se ascund pe ei insisi criticandu-i pe altii. ce ma deranjeaza pe mine in altii e ce ma deranjeaza pe mine la mine.
E o prostie. Mai bine scria: Nu ascultati de laboratoarele care ne testeaza mancarea! Stiinta "ie naspa"!