| CinevaNou a întrebat:

Ce au de castigat ateii daca nu cred in Dumnezeu?

37 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce as avea de castigat daca as crede ca din nimic o aparut un creator care a creat 240 de miliarde de stele din absolut nimic?

| GodBlessYou a răspuns:

Nu au de castigat nimic, ce zici dam o cacare?

| Aayan a răspuns:

Nu au de castigat nimic.
Mi se pare foarte interesanta afirmatia : "Dacă crezi în Dumnezeu și nu există, n-ai nimic de pierdut. Însă dacă nu crezi, iar el există, atunci ai pierdut totul. "
Cam asa si cu ateii, au multe de pierdut, dar nimic de castigat.

| usuk a răspuns:

Tu ce ai de castigat daca, crezi? lucruri inexistente care nici macar nu ti le poti imagina, fara sa mai vorbim de vazut/auzit/mirosit/pipait/gustat

| RAY a răspuns (pentru Aayan):

Cum sunt 2700 de religii si mii de religii e ceva sa alegi religia corecta si zeul corect asa ca pariul lui peste cade

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Atentie.

| Mădă0611 a răspuns:

Accesul la real.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Aayan):

Dacă crezi în Dumnezeu și nu există, n-ai nimic de pierdut. Însă dacă nu crezi, iar el există, atunci ai pierdut totul.
Afirmatia e valabila si pentru restul de 3000 de divinitati, si totusi crestinii cred intr-un singur zeu imaginar, si alti cativa sute de pseudozei, numiti sfinti

| ErrorFound a răspuns (pentru Aayan):

E foarte simplu sa scrii ce vrei, dar data viitoare te rog pune intreg citatul, nu doar ce-ti convine tie.

| M25M a răspuns (pentru Aayan):

Mda... Celebrul "pariul al lui Pascal" care practic ambaleaza interesul personal intr-o maxima ce ar trebui sa puna pe ganduri...

| Wøodenpints a răspuns:

Libertate.

| Dragotta a răspuns:

''Ce au de castigat ateii daca nu cred in Dumnezeu?''

Nu devin Hitler

| OOOLEOOO a răspuns:

Intr-o astfel de cursa nu se castiga, se traieste.

| Mădă0611 a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Pai daca sunt destui prosti disperati s-o acorde, adica sa incerce sa prosteasca, e periculos sa fie altii mai inteligenti ca tine. laughing
App, mi se pare ca imi urmaresti raspunsurile, cat de patetic, patetic de penibil. puppy dog eyes

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru Mădă0611):

De unde stii tu ca te urmaresc, mai, catea(emoticonul)?

De fapt daca am pus cainele ala nu inseamna ca sunt eu caine, ci ca esti tu demn de mila. smug

| Crucified a răspuns:

Multe.

Iti dadusem doar o porecla. Totusi, o iei cum vrei.

Repet: De unde stii tu ca te urmaresc?

| Scarbo a răspuns:

Nu stiu.

| Thunderstruck a răspuns (pentru Aayan):

Esti retardata. sad

Porecle de genu sa dai cui trebuia sa te educe, ca s-a oprit la "trebuie".

| Rakanishuu a răspuns:

Mai multa libertate.

| iurii75 a răspuns:

„să mâncăm şi să bem, căci mâine vom muri", totul e o întâmplare bizară şi viaţa nu are nici un sens. (pentru atei)

Arata-mi tu cat esti de educata si nu ma mai lasa sa repet: De ce ti se pare ca te urmaresc? Te rog!

NOname
| NOname a răspuns:

Independenţa de dogmele religioase, un contact mai bun cu realitatea, un psihic mai liniştit şi echilibrat, o minte mai liberă şi limpede, mai lipsită de prejudecăţi şi superstiţii, lipsa fricii de lucruri imaginare şi a atitudinii de sclav, inutilitatea datului de bani la biserici şi a respectării tradiţiilor bizare...

...nu că ar fi vorba de câştig în cazul lor.
Doar religia are nevoie de pariuri-lui-pascal pentru oportunişti. Cine gândeşte şi nu suferă de ipocrizie acută, nu are nevoie de recompense, căci mintea şi opiniile lui nu sunt de vânzare.

| andreiush25 a răspuns:

Puterea de a crede in Mircea Badea.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Da, castiga favoarea lui Satan, dezaprobarea lui Dumnezeu, nemultumirea lor ca sunt asa cum sunt, ca de fapt inlauntrul lor se da o lupta cu starea lor, deplorabila,. Dovada: faptul ca intra pesite, ca doar ei, ce cauta ei la aceasta categorie. Satan lupta pentru ei, sa-i tina de partea lui. asta e.fiecare cu prietenii lui. Avem libertate de alegere, Dumnezeu nu ne ingradeste, nu ne obliga sa-i slujim lui.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Hai sa-i cumparam o lesa rolling on the floor!

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Punem vreo doi oameni sa treaca pe langa ea cu o lesa la gat, si ai sa vezi cum o va purta de buna voie.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Depinde.Daca-i zgarda cu electro-socuri s-ar putea sa avem ceva sanse laughing.Ca e ceva mai socata mada a noastralaughing.Mda...gluma a la Gigilaughing.