Beneficiile vor veni,daca Il urmezi pe Dumnezeu neconditionat. Daca El este Domnul vietii tale,El iti poarta de grija, El este medicul tau, El iti da pacea.
E acelaşi lucru ca şi cum ai întreba ce beneficii ai dacă te înrolezi în armată.
Citind Biblia mai inveti fara sa vrei si putina gramatica.Nu ai observat ca majoritatea userilor atei pe TPU, habar nu au sa lege doua cuvinte?
Nu primesti nimic din toate astea, deci ramai cum esti. Banuiesc ca esti ateu nu?
Esti nebun? Treci imediat la religia muslumana. 72 de virgine Destul de tentanta oferta
Da, vei avea un card cu suma nelimitata de bani pe care va scrie "Jesus Saves", ca cine nu are nevoie de bani? Vei trai 102 ani si 4 luni, a da si poti sa-l rogi pe Iisus sa-ti de-a si o toaleta de aia care se curata singura si te sterge si la fund, cum am vauzt eu pe youtube. Glumeam frate Deci nu devii crestin ca sa ajungi un fel de macho in lumea asta, nu asta e scopul nostru. Lumea asta e mult prea ieftina in comparatie cu Raiul. Suntem crestini pentru a avea snansa sa fim mostenitori ai Raiului. Mult succes in continuare!
Crestinismul nu are nicio legatura cu ce enumeri tu acolo, iar alte beneficii nu prea cred. Orice religie isi are rostul ei, dar nu aduce vreun beneficiu material, poate spiritual.
Boala este un beneficiu material?
"inca ceva important voi mai avea nevoie de banii ca acum?" la asta ma refeream, banii nu sunt un lucru material?
Banii sunt da boala nu
Hai ca incep sa devin serios, cu toate ca eram si inainte
din cate stiu, tu esti ateu
atat timp cat ai fost si esti ateu, ai avut parte de un beneficiu?
atat timp cat ai fost si esti ateu, traiesti iarna ca in Honolulu?
nu ai avut parte de nicio boala, suferinta, durere atat timp cat ai fost si esti ateu?
te-ai scaldat in oceane de dolari si euroi?
daca il venerezi pe Darwin, ai frigiderul plin si dulap plin de haine?
raspunde te rog la aceste intrebari
Nul venerez pe darwin / de boli nu prea am avut parte / suferinta da am trecut peste asta / dolari nu merit sa am / dar daca ma fac crestin voi avea ceva din astea?