Nu am nevoie de o sărbătoare păgână pentru a cumpăra persoanei iubite un cadou!
Stai putin, faunii aveau si copite, despicate, ca copitele tapilor. Vad de unde s-au inspirat cei care pictau draci.
E bine ca oamenii pot sa vada ca aceasta sarbatoare nu are nici o legatura cu adevaratii crestini si nici cu Biblia.
Cine spune asta?
Biblia,nu vei gasi asa ceva scris in ea.
Tocmai.Ca nu scrie nicaieri in Biblie de asa ceva.De ce ataci Biblia si crestinii? Sau asta ti-a trecut prin minte si asta ai raspuns?
Ziua Sf. Valentin îşi trage rădăcinile din ritualuri păgâne şi, ca urmare, creştinii adevăraţi nu o celebrează (2 Corinteni 6:14–18)
Ok.Te referi la Valentine`s Day, cred.
Da.
Inseamna ca toti carora le place aceasta sarbatoare nu sunt crestini.Mie nu imi place.Din simplul motiv ca nu este o sarbatoare a NOASTRA.Este imprumutata.
Dar sunt si voi ramane crestin(ortodox).
Dar eu nu am vorbit nimic de schimbarea unei religii, pur si simplu un crestin care respecta Biblia nu cauta scuze legat de tinerea unor sarbatori fara temei biblic.
Nici eu nu m-am referit la asa ceva.
Da tu ce cadou ai sa-i cumperi jumatatii tale marti pe 18 februarie de ziua Sfintului Agapit care a fost episcop al peninsulei Sinai? Poti sa-mi spui?
Nimic. Eu nu sărbătoresc nici Lupercalia, nici Valentine's Day şi nici Dragobete sau alta.
Trebuie neaparat sa-i cumpar ceva? ma gandeam sa fac ceva care se face mai "la zi de sarbatoare". ma mai gandesc...
"anii" sau "banii"?
Amandoua pentru ca daca gaseam jumatatea, ea mi ar fi mancat si zilele )
Dupa cum razi cred ca esti fata
De fapt sunt baiat , dar am simtul umorului bine dezvoltat
Poate ti a mancat tie zilele prietena
si stii
IncredibleJoker67 întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: