| Silyca a întrebat:

Ce carte mi-ati recomanda sa citesc?

41 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns (pentru ciprianjurje):

Ti se pare normal sa omori? Asta inteleg din raspunsul tau.Deci daca cineva merita omorat tu ai face-o? Si daca vrei si crime nedrepte, cauta potopul lui Noe...Nu cred ca toti oamenii meritau omorati.Imagineaza-ti cati copii abia nascuti...

| EmaS a răspuns:

Biblia este o opera literara deosebita.Bogatia lingvistica proprie Bibliei face ca mesajul ei sa fie infatisat intr-un atat de mare numar de genuri literare, cum nu gasim in nici o alta carte. Poezie, cantare de dragoste, relatare stiintifica, relatare istorica, pilda, comparatie, parabola, biografie, etc. Biblia nu este greu de inteles. Gandurile Bibliei sunt accesibile oricui, totusi plinatatea si bogatia lor sunt inepizabile.

| ciprianjurje a răspuns (pentru Thunderstruck):

Dumnezeu i-a spus lui Noe pe cine sa ia si pe cine nu pe aca lui.Asa ca toti cei nementionati si-au meritat soarta. Dar in fine poti sa crezi ce vrei dar la judecata va trebui sa dai un raspuns si in functie de acel raspuns vei arde in chinuri sau vei primii fericirea si pacea vesnica.

| Silyca explică (pentru ciprianjurje):

Doamne rolling on the floor ori de cate ori scrii esti foarte amuzant rolling on the floor.

| Chαяtreux a răspuns:

Cel mai bogat om al peşterilor
Salem"s lot

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Basmele sunt bune. Îţi recomand orice de Aghata Christie sau de Sir Arthur Conan Doyle.
Pe curând!

| IuliaComan a răspuns:

Eu ti-as recomanda Ciresarii, sunt mai multe volume, incare este vorba de alte intamplari dar cu aceleasi personahje. Mie, una mi-a fost recomandata de profesoara mea de romana, daca iti plac aventurile, sunt aproape sigura ca o sa iti placa.

| ciprianjurje a răspuns (pentru Silyca):

Mnda. mai bine nu iti mai raspund.

| ManStrong a răspuns:

In miezul afacerii Dreyfus.

Întrebări similare