Citesc pe langa Sf.Scriptura carti ale Sf.Parinti,duhovnici,monahi,teologice etc Il am la suflet pe Sfantul Nectarie (din Eghina, Grecia), sfant ortodox care a trait aproape de vremurile noastre si este un foarte bun duhovnic, invatator si mai ales calauzitor in calea spre Mantuitorul Iisus Hristos.Dar citesc si pe altii.Imi plac cartile duhovnicesti care te calauzesc,te sfatuiesc, te fac sa intri in atmosfera duhovniceasca, crestina, te fac sa fii un RUG APRINS, O FLACARA NESTINTA VESNIC.
Imi place sa am cultura duhovniceasca pe langa citirea Sf.Scripturi.Asta e foarte important.Sa aprofundezi studiile teologice, duhovnicesti etc.
Iti urez lectura placuta pentru tot ceea ce citesti si asta le doresc tuturor.
Numai bine
Ai aici cate ceva care te-ar putea interesa.
http://www.spiritus.ro/video/filme-video/documentare_spirituale.htm
O intrebare, cartii sfiinte a altor religii sau a religie crestine? Ca nu ai specificat.
Crestine am avut in vedere.
Aha,crestine nu am prea citit, deoarece nu imi prea place ca sa citesc in mediu virtual si acasa eu nu am deoarece m--am nascut intr-un mediu ne-o protestant
Eu incerc sa citesc cat mai mult si din celelalte religii de pe glob, in prezent sunt peste 2400
Ursul pacalit de vulpe.Este o carte sfanta deoarece crestini sunt ca ursul din poveste pot fi pacaliti usor
Buna neon mie imi place foarte mult sa citesc carti sfinte nu stiu de ce dar sincer daca as avea multe carti sfinte sincer pe toate le-as citi, pai eu am citit:Visul Maicii Domnului; Talismanul; Acatiste am citit si putin din Biblie de la mamaitza mea:**
Narfundo întreabă: