| RAY a întrebat:

Ce cauta sectanctii la categoria asta de fapt?

Sectanctii vor evul mediu, primul pas este interzicerea exprimarii dupa cum se vede, doar sectanctii vor sa fie prezenti la categoria asta.

21 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Despre ce vorbești. nu poți fi mai explicit?
Sectanții vor evul mediu?
Ce e aia interzicerea exprimării?
Până acum mi se părea că ești în regulă.
Ai pățit ceva?

| RAY explică (pentru sadrian46):

Vezi intrebarea lui mircea, ce cauta atei aici, primul pas este interzicerea libertati, asta a insemnat evul mediu

| sadrian46 a răspuns (pentru RAY):

Deci ateii de ce nu ar avea voie aici?
După ce regulă? Nu suntem pe TPU, ca să ne ajutăm unii pe alții?
Dacă sunt a-teu nu înseamnă că sunt dușmanul tău și nici că mă lupt cu dta, și nici că te oblig să gândești sau să crezi sau să concepi lumea ca mine. Sper că și dta faci la fel, nu mă obligi să gândesc ca dta. Aici pe TPU, ne putem întâlni, discuta, să ne înțelegem.

Si eu sunt ateu domnule Sadrin, dar, nu vezi ca se fac propuneri de astea, man la cat asta e doar propaganda ce ajutor sa fim seriosi

Eu chiar acum am ignorat un teist care face propagandă religioasă pe TPU, îi las să discute între ei până se satură, iar dacă vreo babă vrea să mă indoctrineze pe stradă, urlu la ea și o hușui.

In tm martori fac propaganda in statia de tramvai, dau pliante de asta

Și în Cluj la fel, și pliantele alea, cineva plătește tipărirea lor, deci are un interes.

Se fac multi bani din afacerea asta plus donati americane

Nu este o simplă afacere.
O afacere este în domeniul producție, comerț, servicii.
Asta este în domeniul tâmpirii de cap în numele Domnului.

| AC4S4 a răspuns:

Cu exprimare de clasa a 3a si fara argumente si exemple nu vei demonstra nimanui ce afirmi.

| RAY explică (pentru AC4S4):

Ce afirm? sunt curios, poate stii tu, tu afirmi omule ca exista dumnezeu nu eu, eu nici nu afirm ca exista vreun zeu =sa nu fac discriminare intre ei, nici nu infirm 100% ca nu exista, nu cred in nici un zeu, nu am nevoie de credinta in zei simplu, pentru ca toate credintele nu emit dovezi, cunoastere doar credinta oarba atat

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Afirmatia 1: sectancti vor evul mediu
Afirmatia 2: primul pas este interzicerea exprimari dupa cum se vede
Afirmatia 3: doar sectancti vor sa fie prezenti la categoria asta

Argumentul 1... stai, nu exista.

Daca asta numesti tu argument...
De fapt, stai... imi amintesc toate discutiile cu tine. Nu prea folosesti cuvintele tale, mereu ne trimiti la linkuri de 15 pagini.

Mereu dovedesc ceea ce afirm, asa e

Profesoara mea de logica din clasa a 9a mi-ar fi dat 3 pe o asa "argumentare". Fiecare cat poate.

Eu singurul lucru care vreau sa il intelegi, daca vrei, nu te oblig, este faptul ca empirismul este una credinta este altceva

| temporarPE5minute a răspuns (pentru AC4S4):

Greșeșt! Ray argumentează excelent, prin "ignor" atunci când îi combați afirmațiile.

| BogdantheDreamer a răspuns:

In urma unei propagande te astepti la castiguri. Crezi ca cineva de pe TPU ar castiga ceva?

Si sa fim seriosi..areii sunt oameni mai inteligenti decat credinciosii(asa sustin majoritatea ateilor), nu au cum sa pice in plasa asa zisei propagande crestine.

| RAY explică (pentru BogdantheDreamer):

Nu mereu, vegetarieni ce castiga ca tu numai consumi carne

| LupusDei1993 a răspuns:

Sectantii vor sa vina mesia lor cat mai repede ca sa moara dusmanii lor imaginari chiar si oameni