Despre ce vorbești. nu poți fi mai explicit?
Sectanții vor evul mediu?
Ce e aia interzicerea exprimării?
Până acum mi se părea că ești în regulă.
Ai pățit ceva?
Deci ateii de ce nu ar avea voie aici?
După ce regulă? Nu suntem pe TPU, ca să ne ajutăm unii pe alții?
Dacă sunt a-teu nu înseamnă că sunt dușmanul tău și nici că mă lupt cu dta, și nici că te oblig să gândești sau să crezi sau să concepi lumea ca mine. Sper că și dta faci la fel, nu mă obligi să gândesc ca dta. Aici pe TPU, ne putem întâlni, discuta, să ne înțelegem.
Cu exprimare de clasa a 3a si fara argumente si exemple nu vei demonstra nimanui ce afirmi.
Ce afirm? sunt curios, poate stii tu, tu afirmi omule ca exista dumnezeu nu eu, eu nici nu afirm ca exista vreun zeu =sa nu fac discriminare intre ei, nici nu infirm 100% ca nu exista, nu cred in nici un zeu, nu am nevoie de credinta in zei simplu, pentru ca toate credintele nu emit dovezi, cunoastere doar credinta oarba atat
Greșeșt! Ray argumentează excelent, prin "ignor" atunci când îi combați afirmațiile.
In urma unei propagande te astepti la castiguri. Crezi ca cineva de pe TPU ar castiga ceva?
Si sa fim seriosi..areii sunt oameni mai inteligenti decat credinciosii(asa sustin majoritatea ateilor), nu au cum sa pice in plasa asa zisei propagande crestine.
Nu mereu, vegetarieni ce castiga ca tu numai consumi carne
Sectantii vor sa vina mesia lor cat mai repede ca sa moara dusmanii lor imaginari chiar si oameni