Tinand cont de faptul real ca crestinii urmeaza Legea Noua (NT) si nu Legea lui Dumnezeu, pe motiv ca aceasta este veche, si nici nu respecta Legamantul cerut de Dumnmezeu la cortul lui Avraam, fi tu sigur ca Dumnezeu nu are nicio legatura cu crestinismul, si nici cu biserica crestina tot asa cum nu are nicio legatura cu religia Satanista si biserica Satanista... asa ca acele "minuni" nu vin de la Dumnezeu ...ci de la Diavolul care vrea sa fie slavit ca Dumnezeu!
Păi vezi ca a fost pusa o intrebare daca ateii pot fi obligati de Dumnezeu sa creaza in El. Raspunsurile care s-au dat acolo pe mine m-au surprins puțin deoarece protestantii spunea ca nu ca Dumnnezeu ne lasa pe noi sa fim liber arbitri, iar ortodocsii spuneau ca da, ca Dumnezeu poate aduce uneori pe oameni la credinta pentru ca la Dumnezeu toate sint cu putinta.
Ba frate, mai bine crezi in Dumnezeu, atat, eu unul m-am gandit ca mai bine cred in Dumnezeu, Isus, Maica Domnului dar nu cred in preoti si in prostii d-astea.
Pai dumnezeu.e rau.(daca ar exista) pentru ca, cum ai zis si tu..in loc sa ajute oamenii din africa.el pur si simplu nu face nimic. E ca si cum o profesora ajuta un elev la test si ia 10 si ceilalti iau 4. Pt ca profesora l-a ajutat doar pe el..asa e si cu D-zeu. daca ar fi bun ar ajuta pe toata lumea.dar el face ce vrea..si nu ii ajuta pe cei care mor de foame..asta e dovada ca nu exista..pt ca orice profesora nu si-ar risca jobb-ul pentru un copil.ori i-ar ajuta pe toti.ori pe niciunu' ..concluzia e ca Dumnezeu face ce vrea..si nu e asa de bun. daca ar fi ar face niste magie cu niste mancare pe la copii aia.